In onderstaande video zie je Gerben een spetterende prestatie opvoeren van het nummer 'Little Black Submarine' van The Black Keys tijdens het Gitaar Training Studio Live Event. Gerben volgt les in Gent en is goed op weg richting zijn doelen met de gitaar.

 


Tim Zijlmans volgt sinds 2013 les bij de gitaarschool in Gent en heeft sindsdien een mooie basis van blues vaardigheden opgebouwd. In onderstaande video laat hij aan de hand van een live performance zien wat hij reeds in zijn mars heeft als blues muzikant:

 


Wouter, gestart als een absolute beginner bij Gitaar Training Studio, laat in deze video zijn veelzijdigheid zien als muzikant:

 


Maarten ontdekte een kleine twee jaar geleden Gitaar Training Studio Gent. Voor de gitaarlessen is Maarten nooit verder geraakt dan wat simpele nummers naspelen aan de hand van tabs, nu kan hij al vlot zijn eigen nummers componeren. In volgende video zingt en speelt hij een eigen gemaakt nummer aan de hand van een loopstation.

 


Twee jaar geleden kwam leerling Benjamin terecht bij Gitaar Training Studio Gent. In deze video laat hij zijn vorderingen op gitaar zien.

 


In deze video zie je een leerling na zijn gitaarlessen een improvisatie spelen over vier akkoorden:

 


Leerling Dries begon als beginnend gitarist en studeerde rock en blues gitaar bij Gitaar Training Studio. Hier zie je hem vertellen over zijn vooruitgang en ervaring met de lessen gitaar:

 

 


Een leerling van de gitaarschool speelt een bluesy gitaarsolo tijdens een jam met andere leerlingen:

 

 


Leerling Sacha geeft een emotionele gitaarsolo op elektrische gitaar en vertelt over zijn gitaarlessen:

 

 


Lars was nog geen 12 jaar toen hij begon met de lessen bij Gitaar Training Studio. In plaats van de gitaarles voor kinderen volgde hij direct de lessen voor de volwassenen samen met zijn vader. In onderstaande video zie je zijn vooruitgang:

 

 


Songwriting staat centraal bij deze zestienjarige leerling die in volgende video één van haar zelfgeschreven songs brengt:

 

 


In deze video zie je leerling Thomas gitaar spelen toen hij nog maar net met de lessen begon en het verschil na het volgen van de lessen:

 

 


Gitaarleerling Dave Van Simaeys bracht zijn eerste CD/EP uit met zijn band 'Rule Of Thumb':