Hieronder krijg je te zien wat de leerlingen door de gitaarlessen te Gent reeds bereikt hebben. Een volledig overzicht van alle succesverhalen (locaties Oostende, Kortrijk, Antwerpen en Gent) vind je hier: succesverhalen leerlingen Gitaar Training StudioGregory Brengt Mooie Blues Performance

Gregory is een enorm toegewijde bluesgitarist in spe en volgt reeds anderhalf jaar gitaarles bij Gitaar Training Studio Gent. In onderstaande video zie je Gregory een mooie live blues performance opvoeren tijdens het Gitaar Training Studio Event in oktober 2019.

Gregory Verleysen, Gent


Leerling Gitaarschool Gent Speelt Rock en Fingerpicking

In onderstaande video zie je Gerben een spetterende prestatie opvoeren van het nummer 'Little Black Submarine' van The Black Keys tijdens het Gitaar Training Studio Live Event. Gerben volgt les in Gent en is goed op weg richting zijn doelen met de gitaar.

Gerben Vandenbosch, Temse


Mooie Live Blues Prestatie Door Leerling Tim

Tim Zijlmans volgt sinds 2013 les bij de gitaarschool in Gent en heeft sindsdien een mooie basis van blues vaardigheden opgebouwd. In onderstaande video laat hij aan de hand van een live performance zien wat hij reeds in zijn mars heeft als blues muzikant:

Tim Zijlmans, Gent


Van Absolute Beginner Tot Het Beheersen Van Meerdere instrumenten

Wouter is als absolute beginner zonder kennis ruim twee jaar geleden gestart bij Gitaar Training Studio. In deze video laat hij zien dat hij uitgegroeid is tot een muzikant die al meerdere snaarinstrumenten kan bespelen:

Wouter VerhelstMaarten zingt en speelt gitaar tegelijk met loopstation

Maarten ontdekte een kleine twee jaar geleden Gitaar Training Studio Gent. Voor de gitaarlessen is Maarten nooit verder geraakt dan wat simpele nummers naspelen aan de hand van tabs, nu kan hij al vlot zijn eigen nummers componeren. In volgende video zingt en speelt hij een eigen gemaakt nummer aan de hand van een loopstation.

Maarten Baele


Benjamin Speelt Fingerpicking Gitaar

Twee jaar geleden kwam leerling Benjamin terecht bij Gitaar Training Studio Gent. In deze video laat hij zijn vorderingen op gitaar zien.

Benjamin


Virtuoze gitaarsolo door een leerling Freek van gitaarschool Gitaar Training Studio Gent

In deze video zie je een leerling na zijn gitaarlessen een improvisatie spelen over vier akkoorden:

FreekLeerling Dries begon als beginnend gitarist en studeerde rock en blues gitaar bij Gitaar Training Studio. Hier zie je hem vertellen over zijn vooruitgang en ervaring met de lessen gitaar:

 

 


Een leerling van de gitaarschool speelt een bluesy gitaarsolo tijdens een jam met andere leerlingen:

 

 


Leerling Sacha geeft een emotionele gitaarsolo op elektrische gitaar en vertelt over zijn gitaarlessen:

 

 


Lars was nog geen 12 jaar toen hij begon met de lessen bij Gitaar Training Studio. In plaats van de gitaarles voor kinderen volgde hij direct de lessen voor de volwassenen samen met zijn vader. In onderstaande video zie je zijn vooruitgang:

 

 


Songwriting staat centraal bij deze zestienjarige leerling die in volgende video één van haar zelfgeschreven songs brengt:

 

 


In deze video zie je leerling Thomas gitaar spelen toen hij nog maar net met de lessen begon en het verschil na het volgen van de lessen:

 

 


Gitaarleerling Dave Van Simaeys bracht zijn eerste CD/EP uit met zijn band 'Rule Of Thumb':