Aankondiging: Over het GitaarTraining.be Forum (01 May 2015)

Sinds 2009 is dit het forum die we gebruiken voor alle leerlingen van GTS Oostende. Vanaf juni 2015 zullen er wat wijzigingen gebeuren, neem daarom de info in deze aankondiging even door. Klik op read more --->

Events

gitaristen en zangers gezocht voor De laatste show

More
13 years 8 months ago #584 by Antony
DE LAATSTE SHOW HOUDT UITVERKOOP
De laatste show wil ook zijn duit in het zakje doen om de Pakistaanse bevolking, die getroffen werd door de zwaarste overstroming uit haar geschiedenis, te helpen. Daarom houdt Michiel Devlieger op woensdag 1 september uitverkoop. Zowat alles van De laatste show is te koop, van de beginaankondiging over de interviews tot de nummers met De Laatste Showband.
DE LAATSTE SHOW HOUDT UITVERKOOP
Waarom, vraagt u zich nu af. Wel, het zit zo…
Hoewel ‘een fles scheerzeep voor Michiel’ en ‘een hemdje zonder ruiten voor Sven de Leijer’ ook oplossingen zouden bieden voor schrijnende problemen, zijn de makers van De laatste show toch vooral getroffen door iets wat helaas veel minder om te lachen is.
Sinds enkele weken is meer dan een vijfde van Pakistan overstroomd. 1.400 mensen kwamen om het leven en twintig miljoen anderen werden door de overstroming getroffen. Driehonderdduizend huizen zijn beschadigd of zelfs volledig vernield. De hulp komt ondertussen maar met mondjesmaat op gang.
De laatste show wil daar iets aan doen. Niet door zelf voor een grote tv-benefiet te zorgen. We hebben niet de ambitie om ons eigen glazen huis te bouwen, of de opvolger te maken van Haïti 1212, maar we willen wel onze duit in het zakje doen. En zo hopelijk anderen motiveren om ook iets te ondernemen. Noem het maar onze persoonlijke wafelenbak.
Dus ja, we verkopen De laatste show. Voor het goede doel, en in de vorm van een speciale Pakistanuitzending, op woensdag 1 september.
TE KOOP OP EBAY
Om te beginnen gooien we – om het af te leren – nog es wat van onze spullen op eBay.
De beginaankondiging – dat is die aankondiging eerder in het begin van het programma – bijvoorbeeld. U denkt dat u het beter kan dan Michiel of u wilt uw eigen smoel weleens in HD en in breedbeeld laten zien aan de rest van Vlaanderen? Bieden. Startprijs? 9,99 euro.
Nog op eBay: een masterclass van Sven de Leijer! Het klinkt als een contradictio in terminis, maar wees maar zeker dat het plezant zal zijn. U loopt een avondje mee met Sven, en hij leert u de kneepjes van het vak ‘Publieksopwarming’. Als u Sven terug wilt knijpen, kan dat geregeld worden. U mag één keer raden wat de startprijs is. Inderdaad 9,99 euro.
Ten slotte ook ten veil: een aantal portretten van de hand van Kamagurka, een tekenaar waar u nog van gaat horen! Nu kopen is de boodschap. Uw portret wordt live tijdens de uitzending gemaakt en het startbod per stuk is zeven miljoen pond. Of 150 euro. Moeten we nog even over nadenken.

PROGRAMMA TE KOOP
Maar ook het programma zelf is te koop. Minuut per minuut, onderdeel per onderdeel.
Zo verkopen we bijvoorbeeld de interviews. U weet wel, die stukken tussen de liedjes. Wel, daar kan u telkens twee minuten van kopen. Twee minuten Kris Peeters kosten je bijvoorbeeld tweehonderd euro. Da’s voor niks, als je bedenkt dat George Clooney een carrière heeft uitgebouwd door hem te imiteren. Hoe zou hij zich daarbij voelen? Wel: vraag het hem zelf!
Ook te koop: een interview met Philippe Geubels, en wel aan 150 euro per twee minuten.
Maar misschien bent u meer een mens van daden? Wel, als u iets speciaals kunt, zoiets dat in een circus niet zou misstaan, of iets helemaal anders, dan kunt u dat komen laten zien. En wel aan 250 euro, wat weinig is voor een volle minuut reclame voor uzelf op tv.
Zoals we al zeiden, is het een beetje een wafelenbak. Dus verenigingen die toch al van plan waren om de wafelijzers in elkaar te slaan, zijn welkom om dat in onze studio te doen. Een beroemde tv-kok komt alvast meedoen. Wij kunnen niet beloven dat hij z’n wafel gaat houden.
MEEZINGEN OF MEESPELEN
De Laatste Showband is er natuurlijk ook bij, en stelt zich te uwer beschikking. Zo mag u een verzoeknummer komen zingen, begeleid door de band. Weliswaar ingekort tot een minuut. Patrick Riguelle laat weten dat voorstellen tot duetten met zichzelf nét iets meer kans maken. Kostprijs: slechts 150 euro.
U kunt ook als gitarist het eindnummer komen meespelen. Al dan niet toevallig is dat die avond Johnny B. Goode. Twijfelt u aan uw kunnen? Dat doen we allemaal weleens! En voor de zekerheid: onze Chris Peeters geeft nog een opfriscursus op onze website. www.een.be/delaatsteshow.be . Vijftig euro per gitaar. Van die showgitaren met twee halzen betalen dubbel. Ah, ja.

BIEDEN OF KOPEN?
Wie een bod wil doen op een van de onderdelen van De laatste show, kan dat via pakistan@delaatsteshow.be.
Vermeld in uw e-mail telkens een telefoonnummer waarop u overdag te bereiken bent.
Als u uw speciaal talent wilt komen showen, mee wilt zingen met Patrick Riguelle, of gitaar komen spelen in het eindnummer, is een video- of audio-opname van uzelf zeer wenselijk.
Voor de interviews: mail ons uw vragen aan Kris Peeters of Philippe Geubels, zo kan de redactie uit de vele geroepenen de uitverkorenen kiezen.
Omdat het aantal kandidaten mogelijk groter is dan het aantal beschikbare plaatsen, zal de redactie een selectie maken uit de inzendingen.

Please Log in to join the conversation.

More
13 years 8 months ago #585 by Antony
Iemand die zich geroepen voelt om mee te spelen met de laatste show band? ;-)

Please Log in to join the conversation.

  • driesp
  • Visitor
  • Visitor
13 years 8 months ago #586 by driesp
Om te gaan rock 'n rollen op het nummer Johnny B Goode :woohoo:

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.097 seconds
Powered by Kunena Forum