Gitaar Training Studio® is een gitaarschool te Gent, Oostende, Kortrijk en Antwerpen.

(lees via volgende links meer over de verschillende gitaarscholen: gitaarschool Oostende, gitaarschool Kortrijk en gitaarschool Antwerpen)

De gitaar training gaat een stap verder dan andere gitaarlessen.

Waar andere gitaarleraren je voornamelijk songs leren spelen en een hoop onsamenhangende informatie geven, gaan we in onze gitaarlessen samen doelen uitkiezen, waar we op een leuke manier naar werken aan de hand van gestructureerde lessen.

 

 

 
Wil je op een juiste manier gitaar leren spelen ZONDER tijd en geld te verspillen aan ongestructureerde lessen?
 
Of misschien heb je jezelf al proberen gitaar te spelen door eindeloos op zoek te gaan naar (gratis) gitaarlessen op youtube of op het internet...
 

Hoe verloopt dit voor je?

 

Indien je op eentje gitaar studeert, kom je veelal obstakels tegen waar je met vallen en opstaan probeert mee om te gaan. 

Hoewel er menig methode bestaat in boeken of via internet, geven veel van deze methodes je slechts een deeltje van de puzzel en leren ze je niet hoe je deze informatie nu juist kunt verwerken en toepassen in 'real-life'.

Ze geven je wel de puzzelstukken, maar kunnen je niet begeleiden om stap voor stap op een overzichtelijke manier de volledige puzzel in een te leggen.

 
Jezelf gitaar leren spelen is een optie die veel (beginnende) gitaar leerlingen kiezen.
 
Dit is ook direct de reden waarom zoveel leerlingen op éénzelfde niveau blijven hangen.
Na veel obstakels te hebben doorworstelt zul je in het beste geval op een punt komen waar je wat ongestructureerde informatie kunt toepassen, zoals een paar songs spelen, maar dan ben je nog altijd niet zeker of je het goed doet door het gebrek aan feedback.
 
Sterker nog, doordat de gitaar een zeer complex instrument is is de kans zeer groot dat je jezelf verkeerde handelingen leert, wat je vele weken of zelfs maanden zal kosten om ze terug af te leren (als je al het geluk hebt om een leraar te vinden die je niet enkel wat songs leert, maar traint om een feilloze gitaar techniek te ontwikkelen).
 
De meeste gitaarleraren falen om hun leerlingen blijvende vooruitgang te doen boeken doordat ze je niet in een logische sequentie trainen, maar van dag tot dag lesgeven.
 
Vele gitaarleraren leren je een hoop verschillende songs op gitaar spelen en wat onsamenhangende gitaar technieken kennen. Ze leren je de dingen die op die dag in hen opkomen, maar laten je alleen om de puzzel samen te stellen. Sommige leerlingen slagen, maar de overgrote meerderheid blijft voor maanden of jaren op hetzelfde niveau steken
 

Je kunt heel wat tijd besparen door gitaar te studeren met een geschikte leerkracht die verschillende trainings-methodes met de gitaar beheerst en die al talloze leerlingen heeft begeleid.

 
Hoe zou je je voelen als je weet dat je vooruitgang maakt iedere keer je je gitaar vastneemt?
Om nooit meer maandenlang te blijven hangen op éénzelfde niveau?
 
Stel je even voor hoe het zal voelen als mensen beginnen glimlachen, telkens ze je wat horen spelen?
 
Stel je het gevoel voor wanneer je de puzzelstukjes niet meer alleen hoeft te leggen, maar door een professioneel leerkracht begeleid wordt. Iemand waardoor je getraind en gecoacht wordt doorheen het proces van gitaar te leren spelen.
 
De gitaar is een schitterend instrument om te leren spelen dat ieder mits de juiste instructie kan leren beheersen!
 
 
Al vele honderden gitaar leerlingen hebben door de lessen hun doelen met de gitaar bereikt
 
Klik op de link onderaan deze pagina en vul het evaluatie-formulier op de volgende pagina in, waar je kunt vertellen over je achtergrond en je doelen met de gitaar. Heb je nog nooit gitaar gespeeld? Geen nood, op de gratis proefles leer je hoe je stap voor stap de basis kunt aanleren om op een leuke manier te leren gitaar spelen.
 

Leer nu gitaar spelen in een ontspannen, doch gedreven omgeving!

 

Vertel ons via volgende link over je doelen met je gitaar en ontvang nu je Gratis Proefles: