Wil je een zeer hoog niveau bereiken met je Gitaarspel?

In het Advanced Coaching Programma wordt je getraind om als gevorderd gitarist naar ver-gevorderde gitarist te vorderen.

Tijdens het Advanced Coaching Programma wordt je begeleidt naar je eigen identiteit als gitarist. Je leert je eigen stijl ontwikkelen en je volledig potentieel benutten door je technische en creatieve limitaties weg te werken.

De Beste Gitaristen Trainen Zoals Atleten

Heb je ooit gedacht: “Wow, deze gitarist speelt en beweegt op zo’n natuurlijke manier. Hij/zij is vast een natuurtalent”.

Vaak zit deze gedachte ingebakken waardoor je verblind kan worden door het gegeven van ‘aangeboren talent’. De waarheid is echter dat talent in de meeste gevallen niet aangeboren is, maar het resultaat is van correcte training.

Gitaristen zijn op technisch vlak namelijk vergelijkbaar met atleten. Net zoals de beste atleten hebben de beste gitaristen een buitengewone techniek nodig waardoor ze goed kunnen presteren en bewegen op een manier die er moeiteloos en natuurlijk uitziet.

Bekijk bijvoorbeeld onderstaande video. Hier zie je leerling Niels die zijn shred gitaartechniek op punt kwam stellen bij Gitaar Training Studio.

Dergelijke gitaristen bewegen op zo’n moeiteloze manier omdat ze op de meest efficiënte manier, zonder verspilde moeite, hun volledige lichaam hebben afgesteld op het in beweging brengen van de gitaarsnaren.

Het Advanced Coaching Programma is ontworpen om je gitaartechniek zodanig af te stellen dat je technische vaardigheden op geen enkele manier kunnen interfereren met je doelen als gitarist.

Domineer De Gitaarhals Voor Eens En Voor Altijd

Naast limitaties in ‘hoe je speelt’ (techniek) kun je ook nog steeds limitaties ondervinden in ‘wat je speelt’ (kennis). Dit gebrek aan kennis interfereert met de mogelijkheid om je vrij te uiten op de gitaar.

Wat als je elk akkoord, elke toonladder of modus en elk arpeggio op de gitaar kon spelen in elke positie en je hiermee vrijelijk je eigen geweldige muziek mee kon creëren?

Het probleem is dat het lijkt alsof er zodanig veel zaken te leren zijn dat je een heel leven nodig hebt.

Het is echter helemaal niet nodig om een leven lang te studeren tot je elk akkoord of toonladder vanbuiten kent op een geïsoleerde manier. Tijdens het advanced coaching programma leer je diverse systemen die je in staat zullen stellen elk akkoord, toonladder, modus en arpeggio te spelen in een fractie van een seconde. Dit op een manier waarop je alles dat je leert aan elkaar connecteert.

Doordat de juiste zaken op het juiste moment in je ontwikkeling worden aangeboden hoef je geen tijd te verspillen door losse brokken informatie die je online vindt aan elkaar proberen te knopen.

Ontwikkel Je Eigen Stijl Op Gitaar

Naast het wegwerken van je zwakkere punten als gitarist, zoals hierboven besproken, word je tijdens het Advanced Coaching Programma ondergedompeld in een proces om een creatievere gitarist te worden.

Via innovatieve en krachtige concepten zal je creativiteit een massale boost krijgen waardoor je niet alleen in staat zal zijn een persoonlijke stijl te ontwikkelen op gitaar, je zal ook ten volle kunnen genieten van het gevoel van volledige vrijheid terwijl je improviseert en/of componeert op gitaar.

Hieronder zie je bijvoorbeeld leerling Sam die samen met zijn leraar een eigen gecomponeerd gypsy jazz nummer brengt tijdens het jaarlijkse live event van de gitaarschool:

Kom gerust eens langs op een gratis kennismaking om je doelen met de gitaar te bespreken.

Via volgend formulier kan je je doelen met de gitaar neerschrijven zodat je op een gratis kennismaking kan komen en we jouw pad met de gitaar bespreken: