priveles gitaar Gent

Gitaar Training Studio biedt naast de groepslessen ook de mogelijkheid tot privé coaching. Dit programma is uiterst geschikt om zeer specifieke doelen na te streven. Via een gestructureerde en persoonlijke weg zullen we samen aan jou gitaar skills bouwen om zo je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.  Ontspannen, maar uiterst efficiënt trainen we aan jou persoonlijke doelen.

De bedoeling tijdens de persoonlijke gitaarlessen is om niet enkel les te geven, maar je onder te dompelen, te trainen en te coachen op de diverse vlakken van het spelen op gitaar.

De training en coaching beperkt zich niet tot je iets correct kan spelen. Nee, het is mijn opdracht je te begeleiden tot je op het punt komt dat je iets nooit meer foutief kan spelen.

Aan de hand van jou specifieke doelen zullen we trainen op verschillende vlakken:

  • Is het jouw doel eigen nummers te schrijven en op te nemen? Dan zullen we samen hieraan werken.
  • Wil je ‘on-the-spot’ gitaarsolo’s kunnen improviseren? Dan is het belangrijk dat je niet enkel getraind wordt op het leren beheersen van deze vaardigheid, maar dat je deze vlekkeloos kunnen uitvoeren tijdens elk mogelijk scenario.
  • Alles dat je wilt is mogelijk en kunnen we samen bereiken. We focussen hoe je zelf solo’s kunt schrijven, songs kunt maken, hoe je moet improviseren, enzovoort.

Ondanks de voordelen van de persoonlijke coaching zijn er ook zaken aan verbonden die je in acht moet nemen; in tegenstelling tot de groepslessen krijg je immers minder mogelijkheden tot samenspel, ook mis je de groepssfeer, de motivatie en de steun van de groep.

Ben je volledig toegewijd aan je specifieke doelen die je wilt bereiken met gitaar, neem dan contact op door je gratis proefles aan te vragen. Gedurende het ganse jaar kun je intekenen voor de privélessen maar plaatsen zijn beperkt.

Er is geen basis van notenleer nodig om van start te gaan met deze privé lessen gitaar in Gent.