Geef het Geschenk dat uw Kind Altijd Zal Bijblijven!

 
Ik vind de lessen heel leuk!
- Lukas Beel

Wij bieden verschillende programma's op maat van kinderen naargelang leeftijd en niveau:


  • KIDS startprogramma

Deze gitaarcursus neemt het kind mee doorheen een reis op de gitaar van nergens naar ergens. Onderweg leer je stap voor stap je meest favoriete nummers te spelen en wordt er een zeer stevige basis gelegd voor de toekomst. Andere beginners zullen je vergezellen op je ontdekkingsreis op de gitaar. Zo zie je dat je niet alleen bent. Er zijn immers ook andere kinderen die net met gitaarspelen beginnen.

Een instrument leren spelen vraagt om discipline en werk, maar bij Gitaar Training Studio geloven we dat het hoofddoel van muziek plezier brengen is.

Deze gitaarcursus is voor leerlingen tot en met 14 jaar.

Net zoals alle andere cursussen is er geen voorkennis of notenleer vereist om te starten met de lessen!   • KIDS halfgevorderden

Eenmaal de basisakkoorden gekend zijn, en je bent in staat om al wat liedjes te spelen, gaan we verder in onze ontdekkingsreis op de gitaar.

Er is keuze uit volgende 2 mogelijkheden:

                        KIDS Fun:

Hier nemen we de gekende liedjes een halte verder en leren we ze volledig te spelen, compleet met strofe en refrein. In het KIDS Fun-programma ligt de nadruk op het uitbreiden van het reeds gekende repertoire met liedjes van een stijgende moeilijkheid. Zo wordt er op een leuke manier toch veel progressie gemaakt. 

Het KIDS Fun-programma is ontworpen voor kinderen tot en met 11 jaar.

                        KIDS Elite:

In het KIDS Eliteprogramma komen er liedjes aan bod die soms al wat moeilijker kunnen zijn. Samen met het aanleren van nieuwe nummers, wordt er geoefend op verschillende technieken die nuttig zijn om te blijven groeien op de gitaar; deze zowel in techniek als repertoire. De kids leren de beginselen van toonladders, improvisatie en met leuke oefeningen om met verschillende gitaren en andere kinderen samen te spelen.

Het KIDS eliteprogramma is geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar.  • KIDS gevorderden

Het KIDS gevorderden programma biedt een manier voor kinderen die reeds verder staan, maar toch nog niet helemaal klaar zijn om in de volwassenen-groep mee te draaien. Hier leren samen te spelen met andere gitaristen, improvisaties, zelf solo's creëren, volledige nummers spelen met fingerpicking, en veel meer.

Het KIDS gevorderden programma is ideaal voor kinderen vanaf 11-12 jaar.Onze locatie te Gent is gemakkelijk bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer.

Contacteer ons op 0486 37 97 61 voor meer informatie of vraag je gratis kennismaking aan.