gitaar in gent

 

Ik ben in november 2011 gitaar beginnen spelen, na meer den een jaar oefenen op barrés en open akkoorden vond ik dat het wel eens tijd werd dat ik eens wat meer vooruitgang maakte, want meer dan een jaar diezelfde akkoorden spelen werd wel wat eentonig..


Na lang zoeken ben ik op de gitaarlessen van Gitaar Training Studio gekomen. Toen ik de site las voelde ik dat dit de manier was waarop ik gitaar wou leren spelen. Ik heb mij dan ook zonder twijfelen ingeschreven voor een gratis proefles.


Na mijn gratis proefles in augustus 2013 heb ik niet getwijfeld om mij in te schrijven voor de intensive coaching en de gewone groepslessen. Nu een jaar en een half verder volg ik les bij de gevorderden rock.

Het positieve aan de lessen is dat je geen verplichtingen hebt, en je ook geen notenleer moet gaan volgen. Je leert bekende songs spelen en alles word uitgelegd op een duidelijke en rustige manier.


In de intensive coaching word de focus vooral gelegd op improvisatie en techniektraining, zonder deze intensive coaching had ik bepaalde technieken zeker nog niet onder de knie omdat ik deze niet op mezelf zou hebben uitgevist of misschien langs de kant zou hebben laten liggen… Daarom is het heel goed de intensive coaching te volgen als motivator, omdat je dan zeker weet dat je iedere week toch wel zeker minimum 2 uur oefent op techniek, improvisatie etc…

Niks is verplicht je kiest gewoonweg zelf waar je je thuis wilt op focussen, al de verschillende aspecten komen steeds terug in de lessen dus er is zeker niks dat je kan missen of vergeten of waartoe je je verplicht hoeft te voelen om het direct onder de knie te krijgen...


Kortom zonder deze lessen kon ik niet spelen wat ik nu kan spelen, ik heb nog steeds heel veel te leren, maar zonder deze lessen was de motivatie misschien al weg,.. Ik ga door tot het bittere einde!

Dus Antony, merci voor de positieve vibes en de toffe lessen!