student gitaar gent

Ik was 3 jaar geleden op zoek naar een gitaarleraar omdat ik amper vooruitgang boekte. Ik kwam terecht op de site van Gitaar Training Studio en daar vond ik een uitnodiging voor een gratis proefles. Wanneer je je inschrijft voor een proefles, kan je al enkele problemen aankaarten die je in de proefles wil behandelen en dat is heel handig. Ik kwam terug van de proefles met een enorme bagage aan ideeën en tips om mijn gitaarspel te verbeteren. Ik besloot meteen om les te volgen, want ik maakte al veel vooruitgang na die ene proefles.

Tijdens de lessen leer je technieken, maar ook nummers. Daardoor kan je altijd alles wat je leert op een muzikale manier oefenen. Naarmate je vordert, krijg je ook meer inzicht in de theorie van de muziek en meer inzicht in de hals van de gitaar. Je krijgt dus telkens meer mogelijkheden om creatief aan de slag te gaan met je gitaar.

Ik kom na elke les thuis met een drang en inspiratie om gitaar te spelen. Dankzij de lessen en nuttige tips van Antony klinkt mijn gitaarspel meer en meer hoe ik wil dat het klinkt!

Lieven Gevaert, Gent