Mijn favoriete muziekinstrument is altijd de gitaar geweest. Niet dat ik ook maar één instrument kon bespelen, maar stel dat… yep, dan had ik de gitaar gekozen. Dat veranderde allemaal tot iemand in de familie liet vallen dat ze gitaarlessen aan het volgen was. Persoonlijk en gestructureerd op haar maat! Dat wou ik ook! Dus op zoek naar Gitaar Training Studio in het Gentse. Na een persoonlijk gesprek met Anthony, vatte ik de lessen aan met het start programma.

Ik had enorm veel zenuwen! Ik kon niet eens deftig een plectrum vasthoude en kon geen noten lezen maar toch was ik weldegelijk aan het gitaar spelen!

Gitaar Training Studio te Gent biedt een zeer evenwichtige combinatie van trainingen en lessen op niveau aan. Je wordt op maat begeleid met voldoende ruimte voor je eigen kunnen. Het is niet zomaar een ‘welk liedje gaan we nu spelen’ lesmethodiek. Je wordt geleidelijk aan ingewijd in terminologie, theorie, techniek, samenspel, improvisatie etc.

Door een uitgebreid agenda-aanbod is er mogelijkheid om met je lesuren te schuiven. Altijd handig als je een drukke job hebt. 

Gitaar Training Studio is de ideale manier om die gitaar wens van vroeger in realiteit om te zetten!

Tilly De Keyser, Gent