Hieronder krijg je te zien wat de leerlingen door de gitaarlessen te Gent reeds bereikt hebben. Een volledig overzicht van alle succesverhalen (locaties Oostende, Kortrijk, Antwerpen en Gent) vind je hier: succesverhalen leerlingen Gitaar Training StudioEsteban

In deze video zie je Esteban op het jaarlijkse live event van de gitaarschool.Alle ogen waren op hem en zijn imposante gitaar met twee halzen gericht! Met zijn zogeheten dubbelhals of ‘double neck’, die bestaat uit een 6-snarige en een 12-snarige gitaar, liet hij zijn veelzijdigheid als gitarist zien en rockte hij het nummer Hotel California:

 

Maarten

In deze video zie je Maarten zijn indrukwekkende vooruitgang na 4 jaar gitaarles bij onze gerenommeerde gitaarschool:

 

Gregory

Gregory

In deze video toont Gregory een straffe BottleNeck Slide tijdens het GTS Live Event:

 

Gregory

 

Dimi & Wout schitteren op het podium

In deze video tonen Wout en Dimi uit Gent aan de hand van een spetterende live cover van Iron Maiden dat er metal door hun bloed stroomt:

 

Wout & Dimi

 

Koenraad, Glenn, Philip en Pascal brachten een spetterende performance

In deze video zie je Koenraad, Pascal, Philip & Glenn samen met hun gitaarleraar aan het werk tijdens een spetterende live cover van AC DC.:

 

Koenraad, Glenn, Pascal en Philip

 

Johan schoolde zich om van klassieke naar elektrische gitaar

Johan zijn droom was om de backingtracks van zijn favoriete bands op elekrische gitaar te kunnen meespelen. Hij begon bij Gitaar Training Studio Gent waar zijn droom werkelijkheid werd. Tijdens ons GTS Live Event zagen we hem zijn passie verwezelijken:

 

Johan De Vuyst

 

Serge Toont Welke Indrukwekkende Metamorfose Hij Als Gitarist Onderging

Serge droomde ervan om in een band te spelen. Met deze ambitie starte hij bij Gitaar Training Studio Gent. Hij leerde bij ons de knepen van het vak en stond ondertussen al enkele keren op ons GTS Live Event:

 

Serge van Ginderachter

 

Achille & Noah Brengen Een Mooie Live Blues Jam

Noah en Achille verdiepten zich in de blues van o.a. grootheden als BB King. In deze video zie je hen een mooie blues jam brengen waar ze hun aangeleerde gitaarlicks live uitwisselen:

 

Achille Borry & Noah Theys

 

Achille Leert Favoriete Songs (Live) Spelen

Toen hij bij Gitaar Training Studio Gent op eerste kennismaking kwam, had Achille als doel om zijn favoriete songs van o.a. AC/DC te kunnen spelen. Zoals je ziet in deze video waar hij live speelt, heeft hij dit doel met verve behaald:

 

Achille Borry

 

Ambiance Met Leerling Ghislain Tijdens Live Optreden

Enkele jaren geleden kwam Ghislain bij Gitaar Training Studio in Gent terecht om zijn improvisaties op gitaar te verbeteren in een omgeving waar ambiance centraal staat. Vandaag zien we hem zijn ambities waar maken op het podium van de Gentse gitaarschool.

 

Ghislain Belmans

 

Johan Speelt Betoverende Solo Na Anderhalf Jaar Gitaarles

Slechts anderhalf jaar na zijn eerste gitaarles bij onze gitaarschool te Gent speelt leerling Johan in zijn eentje(!) een betoverende solo van de band Nightwish:

 

Johan De Vuyst, Wommelgem

 Samen Met Hun Gitaarleraar Brengen Leslie & Linus Eigen Geschreven Nummer

Leslie & Linus zijn twee leerlingen uit Gent en zorgden op het Gitaar Training Studio Live Event in december 2021 samen met hun gitaarleraar voor een eigen geschreven nummer. In volgende video kan je hun performance in volle glorie herbekijken:

 

Leslie Naesens & Linus Vandenhaute

 

Toonaangevende Live Performance Door Leerling Dorian Uit Gent

Tijdens de vierde editie van het Gitaar Training Studio® Live Event stonden opnieuw heel wat leerlingen op de planken om te laten zien wat ze reeds leerden tijdens hun gitaarlessen. In onderstaande video zie je leerling Dorian aan het werk. Hij speelde werkelijk de pannen van het dak met een imposante cover van Deep Purple!

 

Dorian Van den Heede

 

Serge Rockt Op Het Podium Van De Gentse Gitaarschool

Serge kwam aankloppen bij Gitaar Training Studio met als doel om op lange termijn “Terug een bandje op te richten, en ambiance te brengen met leuke covers.” Vandaag zien we Serge zijn ambities waar maken op het podium van onze gitaarschool:

 

Serge van Ginderachter

 Imposante Gitaarsolo Door Leerling Gitaarles Gent Centrum

Lennart is een leerling die gitaarles volgt in the centrum van Gent Bij Gitaar Training Studio®. Aan de hand van deze mooie live gitaarsolo laat hij zien wat hij reeds leerde tijdens de gitaarlessen in Gent:

 

Lennart Soetaert

 

Van Absolute Beginner Naar Het Live Spelen Van Jimi Hendrix Cover

Leerling Arno kwam in 2019 bij Gitaar Training Studio terecht als absolute beginner die nog nooit een gitaar had vastgehad. In oktober 2020 stond hij al voor het eerst op de planken en bracht een spetterende cover van de rocklegende Jimi Hendrix. In onderstaand video zie je hoe hij een knallende solo speelt tijdens het nummer Little Wing.

 

Arno Van Coppernolle

 

Guy Maakt Het Podium Onveilig Met U2 Cover

In oktober 2020 maakte leerling Guy het podium op het Gitaar Training Studio Live Event onveilig met het nummer ‘Sunday bloody Sunday’. Hieronder kan je zijn performance nog eens in volle glorie herbekijken.

 

Guy

 Leerling Speelt De Pannen Van Het Dak Na Slechts 2 Jaar Gitaarles In Gent

Bekijk hieronder hoe leerling Matthias de pannen van het dak speelt aan de hand van een indrukwekkende solo tijdens deze zeer bekende Jimi Hendrix song ‘Little Wing’:

 

Matthias Van Der Haegen

 

Van Niets Naar Vlotte Rock Solo’s Spelen In Amper 1 Jaar Tijd

Thomas kwam aankloppen bij de Gentse gitaarschool met minder dan 6 maand ervaring op gitaar. Echter, na slechts 1 jaar gitaarlessen te hebben gevolgd kon hij al deze spetterende performance opvoeren tijden het jaarlijkse live event van Gitaar Training Studio.

 

Thomas Botten

 

Spetterende Live Gitaarsolo Door Sebastiaan

Leerling Sebastiaan is al zijn hele leven gefascineerd door solo’s van klassieke rock nummers. Hij kwam dan ook aankloppen bij onze gitaarschool in Gent om zijn techniek bij te sturen zodat hij zijn favoriete solo’s kan meespelen. In oktober 2020 stond hij op een podium om voor het eerst zijn vooruitgang met de gitaar te tonen a.d.h.v. een mooie live performance (inclusief gitaarsolo):

 

Sebastiaan Vanparijs, Gent

 Leerling Noah Leert Zijn Favoriete Nummers en Gitaarsolo’s Spelen

Zo’n anderhalf jaar geleden startte Noah met gitaarlessen omdat hij zijn favoriete nummers en solo’s wou kunnen naspelen. Ondertussen is zijn gitaarspel gekatapulteerd naar grote hoogten en stond hij met een imposante cover van John Mayer op de planken tijdens het jaarlijkse live event van Gitaar Training Studio:

 

Noah Theys, Destelbergen

 

Samen Met Zijn Gitaarleraar Brengt Leerling Marnick Mooie Live Performance

leerling Marnick boekte reeds enorme vooruitgang als gitarist de voorbije jaren. Samen met zijn gitaarleraar bracht Marnick in oktober 2020 een prachtige performance tijdens het live event van Gitaar Training Studio.

 

Marnick Rombaut, Schellebelle

 

Pieter Brengt Live Performance, Inclusief Gitaarsolo

Pieter is een leerling die gitaarles volgt bij de gitaarschool Gitaar Training Studio Gent. In onderstaande video toont hij wat hij reeds leerde tijdens de gitaarlessen in Gent aan de hand van deze mooie live Performance.

 

Pieter Bracke, Gent

 Jazz Performance Door Leerling Maarten

Maarten volgt al enkele jaren gitaarles in Gent en is bezig zich te specialiseren in Jazz. Tijdens het Gitaar Training Studio Live Event in oktober 2019 stond hij dan ook op het podium om zijn reeds geboekte jazz vaardigheden te demonstreren.

 

Maarten

 

Rudy Speelt Live Gitaarsolo Tijdens Het Gitaar Training Studio Event van 2019

Rudy, leerling van gitaarschool Gitaar Training Studio Gent, laat aan de hand van deze live performance zien wat de gitaarlessen in Gent hem leerden.

 

Rudy, Gent

 

Gregory Brengt Mooie Blues Performance

Gregory is een enorm toegewijde bluesgitarist in spe en volgt reeds anderhalf jaar gitaarles bij Gitaar Training Studio Gent. In onderstaande video zie je Gregory een mooie live blues performance opvoeren tijdens het Gitaar Training Studio Event in oktober 2019.

 

Gregory Verleysen, Gent

 Leerling Gitaarschool Gent Speelt Rock en Fingerpicking

In onderstaande video zie je Gerben een spetterende prestatie opvoeren van het nummer 'Little Black Submarine' van The Black Keys tijdens het Gitaar Training Studio Live Event. Gerben volgt les in Gent en is goed op weg richting zijn doelen met de gitaar.

 

Gerben Vandenbosch, Temse

 


Mooie Live Blues Prestatie Door Leerling Tim

Tim Zijlmans volgt sinds 2013 les bij de gitaarschool in Gent en heeft sindsdien een mooie basis van blues vaardigheden opgebouwd. In onderstaande video laat hij aan de hand van een live performance zien wat hij reeds in zijn mars heeft als blues muzikant:

 

Tim Zijlmans, Gent

 


Van Absolute Beginner Tot Het Beheersen Van Meerdere instrumenten

Wouter is als absolute beginner zonder kennis ruim twee jaar geleden gestart bij Gitaar Training Studio. In deze video laat hij zien dat hij uitgegroeid is tot een muzikant die al meerdere snaarinstrumenten kan bespelen:

 

Wouter Verhelst

 Maarten zingt en speelt gitaar tegelijk met loopstation

Maarten ontdekte een kleine twee jaar geleden Gitaar Training Studio Gent. Voor de gitaarlessen is Maarten nooit verder geraakt dan wat simpele nummers naspelen aan de hand van tabs, nu kan hij al vlot zijn eigen nummers componeren. In volgende video zingt en speelt hij een eigen gemaakt nummer aan de hand van een loopstation.

 

Maarten Baele

 


Benjamin Speelt Fingerpicking Gitaar

Twee jaar geleden kwam leerling Benjamin terecht bij Gitaar Training Studio Gent. In deze video laat hij zijn vorderingen op gitaar zien.

 

Benjamin

 


Virtuoze gitaarsolo door een leerling Freek van gitaarschool Gitaar Training Studio Gent

In deze video zie je een leerling na zijn gitaarlessen een improvisatie spelen over vier akkoorden:

 

Freek

 Elektrische gitarist vertelt over zijn gitaarlessen bij Gitaar Training Studio

Leerling Dries begon als beginnend gitarist en studeerde rock en blues gitaar bij Gitaar Training Studio. Hier zie je hem vertellen over zijn vooruitgang en ervaring met de lessen gitaar:

 

 

Dries Pottevijn

 


Gevorderde gitarist Improviseerd Bluesy Gitaarsolo

Een leerling van de gitaarschool speelt een bluesy gitaarsolo tijdens een jam met andere leerlingen:

 

 


Emotionele gitaarsolo op elektrische gitaar

Leerling Sacha geeft een emotionele gitaarsolo op elektrische gitaar en vertelt over zijn gitaarlessen:

 

 

Sacha

 Jonge Gitarist Toont Waar De Gitaarlessen Hem Reeds Brachten

Lars was nog geen 12 jaar toen hij begon met de lessen bij Gitaar Training Studio. In plaats van de gitaarles voor kinderen volgde hij direct de lessen voor de volwassenen samen met zijn vader. In onderstaande video zie je zijn vooruitgang:

 

 

Lars

 


Zestienjarige Leerling Schrijft Eigen Songs

Songwriting staat centraal bij deze zestienjarige leerling die in volgende video één van haar zelfgeschreven songs brengt:

 

 


Van Beginnend Tot Gevorderd Gitarist In 2,5 Jaar

In deze video zie je leerling Thomas gitaar spelen toen hij nog maar net met de lessen begon en het verschil na het volgen van de lessen:

 

 

Thomas Deckmyn

 


Leerling Gitaarles Gent Brengt Eerste CD/EP Uit

Gitaarleerling Dave Van Simaeys bracht zijn eerste CD/EP uit met zijn band 'Rule Of Thumb':

 

Dave Van Simaeys