Na lang wachten is het eindelijk zover!

Vanaf juni gaan alle gitaarlessen door in onze nieuwe locatie te Dok Noord Gent. We leggen nog even de laatste loodjes aan de inrichting en verwelkomen jullie dan graag binnen exact 7 dagen!

Wil je zien hoe de lokalen er afgewerkt uitzien, vervoeg ons dan op de opening. De opening van het winkelcentrum in maart in Dok Noord was alvast een groot succes maar graag vieren we deze “echte” opening van Gitaar Training Studio met alle leerlingen. Ook als je vroeger op les kwam of je wilt gewoon eens komen kijken ben je meer dan welkom!

De opening gaat volgende week door; op donderdag 2 juni van 19u00 – 21u00. Je bent welkom voor een hapje, drankje en een streepje muziek. Wie wilt brengt de gitaar mee om wat te jammen. Er zal een vrij podium zijn dus voel je vrij... Vanaf de week van maandag 6 juni 2016 gaan dus ALLE LESSEN door te DOK NOORD 3c/101, GENT.

Aangezien de wegwijzers nog niet hangen naar Gitaar Training Studio voegen we hieronder alvast een kaartje toe zodat je het makkelijk kan vinden. De nieuwe studio heeft een aparte ingang, je kan ons niet of toch erg moeilijk bereiken via het shoppingcenter, wel via de parking:

 

gitaarles gent dok noord