Wat wil je zeker leren spelen op de Gitaar?

More
8 years 3 months ago #1303 by Antony
Als er één iets is die je absoluut zou willen leren spelen op de gitaar, los van wat je reeds in de lessen ziet, wat zou dit zijn?

Laat het even weten door op deze topic te antwoorden.

Het is soms moeilijk om hier als beginnende gitarist een antwoord op te formuleren, maar hoe verder je vordert hoe meer duidelijkheid je zult verweren over waar je je precies allemaal op kunt toeleggen in je gitaarspel. Zo zul je meer gerichte vragen beginnen formuleren. Ook als je nog een absolute beginner bent op de gitaar kun je een vraag stellen, maar hou er rekening mee dat je in de komende lessen nog veel zaken voor het eerst zult zien.

Je vraag kan gaan over alle gitaar onderwerpen: gitaar techniek, muziektheorie, solos improviseren, akkoorden, etc. Als je een song wilt aanleren van je favoriete artiest kun je dit hier ook even laten weten, indien deze qua moeilijkheidsgraad te doen is kan deze in lessen waar er tijd over is bekeken worden.

Neem je nog geen gitaarles bij Gitaar Training Studio Gent, maar zit je toch met een vraag omtrent de gitaar? Vul even het volgend formulier in; [ur=http://www.gitaartraining.be/gent/index.php?option=com_mad4joomla&jid=1&Itemid=79&lang=nl]gratis gitaarles te Gent[/url] waarna ik je uitnodig op een gratis privéles van 30 minuten.

Hou je zeker niet in, zoals ze vroeger altijd zeiden "domme vragen bestaan niet", vraag vrij... ;-)

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.318 seconds
Powered by Kunena Forum