Ondertussen ligt de opening van de nieuwe locatie in Dok Noord al een maand achter ons en draaien de lessen op volle toeren.

In deze video blikken we nog even terug op de jamsessie tijdens de opening:

Na lang wachten is het eindelijk zover!

Vanaf juni gaan alle gitaarlessen door in onze nieuwe locatie te Dok Noord Gent. We leggen nog even de laatste loodjes aan de inrichting en verwelkomen jullie dan graag binnen exact 7 dagen!

Wil je zien hoe de lokalen er afgewerkt uitzien, vervoeg ons dan op de opening. De opening van het winkelcentrum in maart in Dok Noord was alvast een groot succes maar graag vieren we deze “echte” opening van Gitaar Training Studio met alle leerlingen. Ook als je vroeger op les kwam of je wilt gewoon eens komen kijken ben je meer dan welkom!

De opening gaat volgende week door; op donderdag 2 juni van 19u00 – 21u00. Je bent welkom voor een hapje, drankje en een streepje muziek. Wie wilt brengt de gitaar mee om wat te jammen. Er zal een vrij podium zijn dus voel je vrij... Vanaf de week van maandag 6 juni 2016 gaan dus ALLE LESSEN door te DOK NOORD 3c/101, GENT.

Aangezien de wegwijzers nog niet hangen naar Gitaar Training Studio voegen we hieronder alvast een kaartje toe zodat je het makkelijk kan vinden. De nieuwe studio heeft een aparte ingang, je kan ons niet of toch erg moeilijk bereiken via het shoppingcenter, wel via de parking:

 

gitaarles gent dok noord

 

Donderdag 2 juni is het zover, dan zal de nieuwe locatie te Dok Noord openstaan voor iedereen om eens een kijkje te komen nemen.

Op dit moment is het nog even goed doorwerken voor ons, neem alvast een kijkje op de 2 lokalen in hun 'naakte toestand' op onze facebook pagina:

Maar alles zal af zijn tegen dan en alle lessen zullen dan ook vanaf juni doorgaan te Dok Noord.

Tussen 19u-21u is iedereen dus welkom om eens de nieuwe lokalen te komen bewonderen. Het adres is Dok Noord 3C/101.

Na lang wachten is het eindelijk zo ver. Op 5 februari 2016 opent onze gitaarschool in een geheel nieuwe locatie; nl. in het winkelcentrum van Dok Noord. Er komen 2 lesruimtes en één wachtzaal verspreid over 100m2. Tot eind januari worden de gitaarlessen nog steeds gegeven op ons adres in de Verkortingstraat te Sint-Amandsberg.

Hoe de verhuis van de gitaarschool naar de nieuwe locatie aan de Dampoort exact zal verlopen zal tijdens de lessen worden kenbaar gemaakt. In de foto hieronder zie je hoe de gevel van het winkelcentrum waar de nieuwe gitaar studio komt er uitzag tijdens de werken gedurende de zomer 2015.

 

dok noord gitaarles

 

We zijn blij te mogen aankondigingen, nu dat onze gitaarschool te West-Vlaanderen (Oostende) bijna zijn vijfjarig bestaan mag vieren, we een nieuwe school te Oost-Vlaanderen (Gent) openen.

Onze nieuwe gitaarschool te Gent opent op 1 december 2012. We verwelkomen je alvast graag voor een gratis gitaarles.