Verschillende leerlingen hebben al kennisgemaakt met leraar Jokke Ponette, die op zaterdag Rock Gitaar lessen geeft en ook begeleiding van verschillende privélessen voor zijn rekening neemt.

Op zaterdag 27 november organiseert Jokke een benefiet optreden in Tatis Jazz Pub in Oostende. Dus voor al degenen die hem eens in actie willen zien en het goede doel steunen onder "lees meer" vind je alle informatie!

Hello,

In September ben ik samen met 5 andere kandidaten naar Bolivia geweest om daar het nieuw TMF programma 'Yes We Can' op te nemen .Het is een programma dat draait rond klimaatbewustheid bij jongeren en zal eind november te zien zijn op TMF.

De benefiet is om volgende reden: We hebben heel veel vluchten genomen om tot onze bestemming te komen en hebben dus een grote ecologische voetafdruk nagelaten. Als compensatie hebben we 2000 bomen aangekocht en die gaan planten om onze voetafdruk te compenseren. Deze bomen zijn natuurlijk niet gratis en nu organiseren we allemaal kleine benefiet events.


Deze benefiet wordt een jazzy night in Tatis Pub in Oostende met een jazz quartet bestaande uit Thomas Decock (gitaar), Tom Lambrecht (Drums), Stefano Agostini (Bas) en mezelf. Het optreden begint rond 21u en nadien is er jam! Dus alle muzikanten breng gerust jullie instrumenten mee!

Ingang: 5euro

Check it out op facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=159934830710074