In de Intensive Coaching wordt intensief op de reeds aangeleerde leerstof en technieken ingegaan.

Om goed gitaar te leren spelen is immers veel meer nodig dan enkel de transfer van informatie. In dit unieke workshops focusssen we op het toepassen van gekende vaardigheden in allerhande situaties. Je krijgt hulp bij het verwerken van de leerstof. We zetten niet enkel doelen uit, maar gaan samen een strategie opmaken om deze doelen te bereiken.

Je leert je oefensessies te structureren in een logboek en we gaan gezamenlijke oefensessies laten doorgaan. Net zoals je in een fitness-centrum kunt gaan trainen en deelnemen aan verschillende work-out sessies, kun je hier je gitaarvaardigheden trainen.

In de intensieve gitaar techniek trainingen branden we de vaardigheden en technieken in je spieren, zodat je ze nooit kunt vergeten. Hieronder lees je waar we ons zullen op focussen tijdens deze coaching:

  • Een Analyse van Je Speelstijl/Techniek, Vorderingen en Doelen
  • Gezamenlijke Oefen Sessie’s Intensieve Gitaar Techniek Trainingen
  • Jam-Coaching Sessie waar je de aangeleerde informatie in 'real-life' situaties leert toepassen door met andere muzikanten samen te spelen
  • Een Gehoor Training en Muziek Theorie Sessie
  • Extra Coaching Sessies om de reeds aangeleerde informatie beter te verwerken
  • Een Persoonlijke Oefenstrategie en Logboek zodat je je vorderingen kunt bijhouden


Deze coaching is er zowel voor leerlingen die extra aandacht willen, alsook voor de leerlingen die extra training en coaching naast de groepslessen willen en is toegankelijk voor leerlingen van ieder niveau (beginner - vergevorderd).

Plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet met je inschrijving!

 

Vertel over je vooruitgang en vraag meer informatie aan op de volgende pagina: