Vanaf mijn eerste stap in Gitaar Training Studio had ik een gevoel dat DIT hetgeen is waar ik op zoek naar was om mijn gitaarspel te verbeteren. Na de geweldige proefles stond mijn besluit vast om samen met deze unieke leraar op pad te gaan. Slagen zouden we!

 

De lessen van Antony zijn uniek en worden op een professionele en kalme manier gegeven. Alles is duidelijk en er wordt getraind tot alles in de vingers zit. Het is niet zo’n principe van ‘ik ben de leraar en jij bent de student’, maar het is net een grote familie die samen op pad is met als doel je gitaarspel te verbeteren. 

 

Ik volg al 4 jaar gitaarlessen in Oostende en kom altijd met veel plezier naar elke les en ik zal natuurlijk nog veel langer blijven komen. Antony is een fenomenale en unieke leraar die je maar één keer in je leven tegenkomt. 

 

Door Antony en het hele team van leerkrachten heb je altijd zin om gitaar te spelen, op elk moment van de dag, ongeacht waar. Ik ben gebeten door ‘het heilig vuur van gitaar te spelen’, waarbij woorden tekort komen om mijn dank uit te drukken. Eindeloos respect!

 

De lessen worden op een zeer professioneel niveau gegeven, maar tegelijk ook op een vriendschappelijke en relaxende manier. Het is werkelijk een blijvend plezier om elke les te gaan. Het verbaast me nog altijd tot op de dag van vandaag dat ik in 4 jaar tijd zo’n grote vooruitgang met de gitaar heb meegemaakt, waarvoor eindeloze respect en dank.

 

 

Nigel De Wetter,

Oostende

Sebastian volgt gitaarlessen te Antwerpen en deelt na een half jaar gitaarlessen zijn mening over de gitaarschool in Antwerpen.

Na 25 jaar besloot ik mijn gitaar weer eens boven te halen. Ik had nog nooit lessen genomen en speelde op ‘nonkel Bob niveau’. Dat was niet altijd plezant omdat ik telkens maar weer hetzelfde speelde. Ik wilde meer kunnen maar ook niet eerst jaren noten leren in de muziekschool.

Gitaar Training Studio was daarom een hele vernieuwing en heb weer enorm goesting gekregen om mijn gitaarspel verder te ontwikkelen. Zo heb ik tal van nieuwe akkoorden ontdekt alsook hoe ik solo's moet spelen met toonladders. Het ‘caged-systeem' was daarboven en grote ‘eye-opener’: je kon dus meer dan alleen het e-akoord doorschuiven.

Samen met enkele buren speel ik nu in een band en we repeteren eens per week en treden soms zelfs al eens op. Allemaal omdat het programma van Gitaar Training Studio je van A tot Z meeneemt in alle aspecten van de gitaar. Ik leerde hoe ik mijn versterker goed kon afregelen, hoe ik solootjes kon spelen met toonladders, hoe je moet jammen met anderen, ook durf ik nu ook al aan moeilijkere covers beginnen. Kom gerust eens kijken als we optreden, we noemen 6-PACK!

-Dirk Van Tyghem, Zandvoorde

Ongeveer 25 jaar geleden begon het te kriebelen om gitaar te leren spelen. Ik ben dan ook actief informatie gaan inwinnen bij de muziekschool te Oostende. Helaas, wat ik toen vernomen had was niet wat ik zocht.

Ik wilde zoals iedereen onmiddellijk starten met de gitaar in de hand. Blijkbaar kan je aan de academie maar na drie jaar een instrument kiezen en moet je eerst drie jaar notenleer volgen.

Ik wist toen al dat ik deze manier van studeren niet zou volhouden en heb mijn plannen in de koelkast gezet.

Maar de goesting bleef sluimeren en per toeval sprak ik met een collega die blijkbaar ook gitaar speelde. Hij vertelde mij over het bestaan van Gitaar Training Studio en de mogelijkheid om zonder voorkennis van notenleer of gitaar van de start te gaan. Want dat was belangrijk voor mij. Ik kende niets van notenleer en ik had nog nooit een gitaar in handen gehad.

Na de website te hebben bestudeerd, heb ik de stap gezet en heb ik mij ingeschreven voor een gratis proefles. Reeds enkele dagen later mocht ik de Gitaarstudio betreden. Ik werd opgewacht door een jonge gitaarvirtuoos en heb een uur privéles gekregen. We hebben eerst een informatief gesprek gehad over 'wat kan je', 'wat zijn je doelstellingen' en 'hoe zien we de evolutie'.

Onmiddellijk werd al een eerste balkonnetje doorprikt: zonder oefenen, oefenen en oefenen zal de vooruitgang minimaal zijn.

Ik ben de uitdaging aangegaan en heb me ingeschreven in de beginnerscursus waar ik nu gepassioneerd de lessen volg.

Ikzelf werk alle dagen op verschillende tijdstippen, maar er zijn zoveel lessen in de week dat je altijd wel ergens kan inspringen. Iedereen op school heeft een eigen agenda, sommige willen zich specialiseren in blues of rocks, anderen willen actief nummers componeren of gewoon voor de fun bestaande liedjes leren spelen.

Een les bestaat uit twee grote pijlers namelijk: eerst leren hoe je een gitaar bespeelt, de techniek dus. Er wordt 'one on one' naar je techniek gekeken en onmiddellijk gecorrigeerd. Het tweede deel is dan de uitleg waarom je bepaalde vingerzettingen moet leggen. Geen saaie theorie dus, alles gebeurd met de gitaar in de hand.

De evolutie is fenomenaal. Als je kijkt waar je stond op de eerste dag, en wat je al kan verwezenlijken na zes maanden dan is dit enkel de verdienste van de gepassioneerde leraars die jou gitaarspel op een hoger niveau brengen.

Gezien ik een leek was heb ik ook niets moeten afleren. Maar ik ben er mij van bewust dat er enkele onder ons zijn die eerst via zelfstudie hebben geprobeerd. Met een boek en cd weet je echter niet of je goed bezig bent of niet. De kans lijkt me groot dat je met zelfstudie na enkele weken afhaakt omdat er geen vooruitgang is of omdat er niemand is om je te motiveren.

Bij de Gitaar Training studio wordt je gitaarspel nauwlettend in de gaten gehouden. Na het einde van elke les worden er doelstellingen vooropgesteld. Er is ook een studieschema die je begeleid zodat je niet aan tien verschillende zaken begint om dan te moeten vaststellen dat je geen enkele doelstelling hebt gehaald. 

Oefenen is belangrijk, maar door gestructureerd te werken kan je veel vlugger resultaten bereiken in een kortere tijd.

Voor mij was dit de beste beslissing die ik heb genomen. Ik weet dat mijn gitaarspel positief evolueert en na de beginnerscursus stappen we over naar de half-gevorderden om uiteindelijk te eindigen in de repertoire groep. Iedereen droomt ervan om zijn favoriete song te leren spelen en ook al hebben we geen ambitie om op een muziekfestival te staan, het is altijd leuk om klanken te kunnen groeperen zodat er effectief herkenbare songs uit voortvloeien.

Aan het team van Gitaar Studio zou ik alvast zeggen: een dikke proficiat, zonder jullie professionele inzet zouden we nooit naar een hoger niveau kunnen klimmen.

Alvast bedankt!

- Stefaan Hamelryck, Oostende

Dennis volgt ondertussen al meer dan een jaar les in de gitaarschool te Oostende en vandaag deelt hij zijn ervaringen met de gitaarlessen voor de camera.

Gitaar spelen was al altijd een jongensdroom van mij en nog steeds. Op 17 jarige leeftijd kocht ik ooit een gitaar en probeerde ik door middel van een lessenpakket gitaar te leren. Na een jaar gaf ik de moed op omdat ik amper vorderingen had gemaakt. Daarna kwam het er nooit meer van om gitaarles te volgen.
Ik ben nu 65 jaar geworden. Mijn loopbaan als trainer-coach in communicatie en leiderschap lopen op zijn eind. Tijd dus voor andere dingen. Gitaar spelen, mijn oude jongensdroom, werd dus mijn nieuwe passie. Mijn doel is om oude rocksterren zoals Bob Dylan, Leonard Cohen, Neil Young, Eric Clapton, Led Zeppelin en Jimy Hendrix te kunnen naspelen.

Sinds eind september van vorig jaar volg ik nu enkele uren gitaarles per week bij Gitaar Training Studio van Anthony Reynaert. Ik maak goede vorderingen met de gitaar dankzij de unieke aanpak van Gitaar Training Studio.

Eerst en vooral is dit natuurlijk het werk van onze gitaarleraars. Allen excellente muzikanten met een passie voor de gitaar maar ook goede leraars die ons individuele feedback geven.
In de aanpak van Gitaar Studio zit er een duidelijke opleidings- en trainingsfilosofie. We beschikken over een goed geschreven cursus met trainingsschema’s en liedjes uit alle muziekgenres. Dat alleen verruimde mijn blik op muziek. Maar het waarborgt natuurlijk ook goede vorderingen.

Maar het voornaamste is natuurlijk dat het programma toelaat om te leren samen spelen. Er wordt bijvoorbeeld geëxperimenteerd met een baslijn, een slaggitaar en het soleren. Heel plezant en motiverend. Individuele lessen kunnen van jou misschien wel van jou een goede gitarist maken, maar het wil nog niet zeggen dat je goed samen kunt spelen met andere muzikanten.

Thuis oefen ik elke week naarstig om op niveau van het programma te blijven. Dit geeft natuurlijk een garantie op goede vorderingen. Ook het leren spelen voor een groep is een goede oefening voor latere optredens!!! De georganiseerde jamsessies en een speciale les om meer rendement te halen uit uw oefensessies thuis, maakt het geheel af.

Ik kan dus iedereen Gitaar Training Studio van Anthony Reynaert aanbevelen. Als je gitaar wil leren spelen dan wordt dit bij Gitaar Training Studio snel een passie. Zo was het toch bij mij. Gitaar Training Studio krijgt dus van mij vijf sterren!

- André De Winne, Oostende

feedback gitaarlessen te oostende andr

Hoe en waarom ben ik gitaarles beginnen volgen in Casa Da Musica?
 
Mijn eerste stap naar de school van Antony zette ik kort na de opstart van de school. Ik wist reeds van het bestaan van de school af maar de drempel om les te volgen was voor mij op dat moment te groot.
 
In 2011 heb ik toch beslist om een mail te sturen en een proefles te volgen. Alle opties bleven open.
Na de proefles was ik direct zeker om me in te schrijven voor de lessen. Wat me overtuigde was het feit dat ik meteen bruikbare input kreeg nadat ik een nummer (half Emoji) speelde.
 
Als ik terugkijk op de 4 jaar les die ik ondertussen volgde dan kan ik enkel positief zijn over de muzikale bagage die ik meekreeg: muziek (vroeger iets voor tovenaars) werd steeds beter begrijpbaar, ik legde tijdens de lessen contacten met mensen die dezelfde muzikale passie en onzekerheden hebben, mijn muzikale bagage is op verschillende gebieden serieus uitgebreid; nl. theorie, techniek, gehoor, groepen en gitaristen, instrumenten en randapparatuur, ….
 
Enkele weken geleden heb ik besloten om (tijdelijk?) te stoppen met de lessen. Ik merkte dat ik op dit moment eigenlijk al meer kan dan ik ooit durfde hopen met de gitaar. Momenteel heb ik enkele (kleine) doelen voor mezelf en mijn verloofde vooropgesteld, deze willen we nu zelf proberen na streven.
 
Bij deze wil ik Antony en zijn team bedanken voor alles wat ik geleerd heb!

Bart Surmont, Oostende

In volgende video vertelt Dirk Haerynck vertelt over zijn ervaring in de gitaarlessen voor beginners (startprogramma module 1 en 2).Opletten voor die gitaarbacterie...

 

Hoewel ik al enige ervaring had met de gitaar, bevond ik mij in een situatie dat het gitaarspelen op een dood spoor was terecht gekomen. Ik kon akkoorden nemen en deze spelen (als ze niet te moeilijk waren), maar dat was ook het enige. Bovendien moest ik zeer lang oefenen om een nummer eigen te maken.

Er moest verandering komen, temeer omdat ik mij wilde verdiepen in dit instrument zodat ik mijn creativiteit ten volle zou kunnen benutten.

Toen ik via google op de site van de gitaarschool kwam, besloot ik een informatief mailtje te versturen met blijk van mijn interesse. Ik werd uitgenodigd bij Antony voor een proefles en al vlug bleek dat hij de gitaarbacterie opnieuw tot leven bracht in mij. Bedankt hiervoor Antony J

Hij toonde mij enkele basis elementen, zoals de pentatonisch toonladders (waar ik nog nooit van had gehoord), en legde me uit hoe deze konden worden geïmplementeerd in de muziek. Hij veegde ook mijn bijkomend probleem van de baan, dewelke was dat ik op sommige dagen  (verschillend van week tot week) niet kon komen. Dankzij het systeem van herhalen van lessen (ook in het weekend), zou ik er in slagen om alle lessen te kunnen bijwonen. Bovendien was er ook nog de maandelijkse privéles. Ik ging naar huis en mijn besluit stond vast. Vanaf nu volg ik les bij de gitaarschool.

Intussen zijn we drie maanden verder. De gitaarbacterie is zo groot dat ik ieder dag ‘moet’ oefenen. De kennis dat ik heb opgedaan in deze kleine periode is immens, beseffende dat ik nog maar het topje van een ijsberg heb gezien en nog zoveel te leren heb..

Dankzij het lessen systeem en vooral het inzcht van Antony, die telkens opnieuw je kunde bijstuurt, vorder je werkelijk met rasse schreden. Ook familie en vrienden zeggen me dat ik in een korte periode grote vooruitgang heb geboekt.

Tenslotte wil ik nog meegeven dat de lessen verlopen op een persoonlijke, educatieve, ontspannen en vriendschappelijke sfeer. Het is werkelijk een plezier om er heen te gaan.

 

Dank hiervoor,

Peter Verbeke

Na 6 maanden "priveles" als complete beginner bij een andere leraar en een heleboel frustraties door te weinig uitleg/vooruitgang ben ik uiteindelijk bij Anthony terechtgekomen. Het verschil is enorm.

Beginnen met de basis om van daaruit steeds een stapje verder te gaan met alle uitleg die je je maar kan wensen.

Perfecte leercurve; steeds een nieuwe uitdaging ongeacht je niveau. Altijd een handige tip klaar voor wat de gitaristen als vanzelfsprekend aannemen maar waar beginners het heel moeilijk mee hebben.

Na elke les ga je naar huis met toch dat ietsje meer zelfvertrouwen van "het komt wel in orde".

Zeer bevredigend lessenpakket en met de maandelijkse cursus via internet ideaal om thuis je huiswerk te maken. Een absolute aanrader voor iedereen die ooit gitaar wilde leren maar er nooit de moed/tijd in wilde steken omdat het zo moeilijk lijkt.

Zeer gezellige sfeer en een lesgever die altijd klaarstaat om dat extra beetje tijd in jou te investeren!

 

Het kost me iedere week meer dan 1 uur om naar Oostende te rijden om de les te volgen, maar dit heb ik zeker voor over!

 

Tom Philips, Roeselare

 

De lessen zijn zeer leerzaam en lesgever Antony is de max!

Als er je iets niet duidelijk is wordt het altijd opnieuw uitgelegd tot alles duidelijk is, alles wordt ook regelmatig herhaald.

Je krijgt ook genoeg tijd om alles onder de vingers te krijgen.


Het is een goede manier om eens te ontspannen.
Ik kom altijd buiten met een goed humeur!

 

Giana Dezutter, Bredene

 

Vandaag ben ik naar mijn wekelijkse gitaarles geweest. We hebben Hotel California van The Eagles geleerd. Er is wel nog wat werk aan :p .We spelen het met barré’s en open akkoorden. Deze afwisseling is voor een beginneling zoals ik wat moeilijk maar het begint toch te lukken!

Ik ben gitaar beginnen spelen sinds september, het is een goede manier om al je zorgen aan de kant te zetten.

De lessen gebeuren in groep, de leraar legt alles rustig uit en toch op een manier waarop je snel vorderingen maakt. Het eerste trimester  hebben we alle basis elementen gezien. Vooral werken met open akkoorden, tabs kunnen lezen, de hals leren kennen, en onze vingers trainen voor beter en sneller tussen de verschillende akkoorden te kunnen wisselen.

Één keer in de maand hebben we ook een privéles. Dan kan je bvb. je eigen liedje meedoen die jij aan het inoefenen bent, je krijgt er tips en herhaalt oefeningen van de groepsles.

Ik vind het zeker aan te raden als je gitaar wilt spelen om naar een groepsles te gaan!

Want als je het enkel op het internet leert dan kan het best zijn dat je fouten maakt en het verkeerd aanleert. Ook heb je minder moed om dit iedere dag te herhalen want er komt toch niemand op je vingers tikken.

De lessen in Oostende zijn ook gemakkelijk te combineren als je een moeilijke agenda hebt, want je kunt iedere week kiezen uit 3 verschillende data’s om naar de les te gaan.

Om de 2 maanden doet gitaartraining ook nog een andere activiteit dat gratis is voor alle leden zoals bowling, guitar hero of naar een film gaan zien, dit vind ik een heel goed initiatief!

Dus ik zal nog een beetje (veel) oefenen zodat ik het liedje Hotel California kan spelen, het is een leuk liedje dus ik zie het zitten!

Mijn vingers zullen rood zien van op de snaren te duwen maar het is het allemaal wel waard. Mijn stress verdwijnt en zeker als er mooie klanken uit mijn gitaartje komen.

 

Lisa Van Daele, 

Brugge

 

"Al vele jaren lang wou ik gitaar leren spelen, maar ik had nooit echt de moed gevonden. Ik zag het aantal jaar notenleer dat ik moest voltooien niet zitten.
Ook de klassieke stukken die worden aangeleerd, konden me niet echt boeien. 
Tot ik via internet op de website van Gitaar Training Studio terecht kwam. Ik ging te raad bij Antony over de mogelijkheden, en werd direct uitgenodigd voor een privéles.
Dat stelde ik ten zeerste op prijs.
Ik kreeg voldoende uitleg en was overtuigd om de uitdaging aan te gaan!

Nu volg ik reeds enkele maanden les bij de half-gevorderden. Het zijn leuke doe-momenten waar ik elke keer nieuwe dingen leer. 
Door de efficiënte lessen zit er echt vooruitgang in het gitaarspel. De lessen gaan door in kleine groepjes, zodat je toch genoeg aandacht krijgt en er ruimte is voor vragen.
Theorie wordt zoveel mogelijk omgezet in praktijk, waardoor het sneller duidelijk wordt. Antony legt alles goed uit, en heeft veel geduld met z'n studenten :-)
De nummers zijn up-to-date en bij de oefeningen wordt er variatie en creativiteit ingebracht om het zeker niet saai te laten worden.
Ik ben zeer enthousiast en zou andere mensen het zeker aanraden om ook les te komen volgen!

Rock on Antony ;-)"


Eva Gaerdelen, Oostende

Hallo Antony,

 Hier heb je dan je langverwachte, veel belovende evaluerende mening over jouw prestaties als gitaarleraar, getuigenis en mening van een veel belovende gitaarvirtuoos in wording.  ( binnen .... jaar ).

Ik droomde er al jaren van om gitaar te leren spelen. Maar, aangezien ik bakker ben was het niet zo simpel om iemand te vinden die mij kon helpen. Meestal ongeschikte uren of dagen, te ver,...
Tot ik toevallig bij Antony belande.  Antony heeft zich flexibel opgesteld en kon zich wat aanpassen aan de uren en dagen dat ik vrij ben.
In een korte periode van 4 maanden krijg ik toch al een paar herkenbare klanken uit mijn gitaar ( Michelle, Chasing Cars, Wild Thing, enz...). 

Alles wordt op een zeer plezante en aangename manier uitgelegd en aangeleerd.
Nu en dan wordt er ook wat afgelachen.  Vooral als je moet tellen tot aan 4,  hé Antony? Met andere woorden,  geen saaie theoretische bedoening maar vooral doe-lessen waar je veel van opsteekt!

Zeker een aanrader.
You make my dream come true!!!

 Emmanuel Willems Zeebrugge

 


Hallo Antony,

Ik vind de gitaarles super kei leuk en ik heb al veel bijgeleerd.
Het is leuk dat het geen prive les is omdat je dan geen vriendjes kunt maken.
Gelukkig ben je een lieve leraar.

Liefs,

Robine   - 8 jaar

Hallo Antony,

 
Het is nu een paar weken dat ik en de zoon gitaar bij jou leren spelen, en ik moet eerlijk en oprecht zijn dat ik zelf niet verwacht had dat ik zo snel gitaar kon leren spelen en in zo een korte tijd akkoorden kon leren spelen. Zelfs de zoon doet het goed met zijn akkoorden etc...

De sfeer is oprecht gezellig, zowel de disdag of de zaterdag, en een lach kan er ook wel van af!  Het is een leuke omgeving om te leren spelen en dat is toch wel het voornamelijkste. 

Ik denk niet dat je ergens anders kan gitaar leren spelen zoals jij het uitlegt en het ons aanleert! De tijd die je erin steekt en het wel 5 keer vraagt of er iets is die we niet begrijpen om het nadien nog eens uit te leggen is tof, omdat je toch wil dat iedereen het begrijpt om na een 4 – 5 tal weken liedjes en tablatuur te volgen. Dit had ik zeker ook niet verwacht! Om dit mogelijk te maken moet iedereen zich natuurlijk wel een beetje inzetten.
Het is op en top om lessen te volgen bij jou en zal natuurlijk ook in de toekomst lessen blijven volgen bij jou.
  
Doe zo voort, groeten Franky en Wesley 

 

Christof Simons

Hallo Antony,

Het heeft een tijdje geduurd, maar hier is de getuigenis dan uiteindelijk:

Ik ben in het lessenprogramma van Antony gestapt na eerst een half jaar zelf te proberen. Na een eerste proefles waarbij Antony kijkt wat mijn vaardigheden juist waren, mocht ik verder gaan in de groep van half gevorderden.

Nu zijn we zo'n 3 maand verder, en het verschil is levensgroot. Waar ik eerder soms moeite had en echt aan het zoeken was met specifieke vragen, kan ik nu terrecht bij Antony voor een duidelijke uitleg. Alhoewel ikzelf een muzikale achtergrond heb, merk ik dat dat absoluut niet nodig is om de lessen te kunnen volgen. Iedere les leer je iets nieuws bij, en om dat te stimuleren zoekt Anthony specifieke hedendaagse songs en of riffs uit zodat je thuis iets herkenbaar kan oefenen.

Op die manier blijft het oefenen leuk. Naast de gewone lessen is er eenmaal per maand voor iedereen een privéles, waar je met je vragen terrecht kunt, ook over bv songs die niet in de lessen werden gezien. Het geheel zorgt ervoor dat je als leerling het plezier blijft hebben in je gitaarspel. Door een voortdurende opbouw van technieken aan de hand van hedendaagse nummers en riffs, merk je dat je zeer vlug vordert. Waar ik een paar maand geleden nog 'Old Mac Donald' zat te tokkelen, ben ik nu bezig mee te spelen met CD's die ik thuisliggen heb (REM Hurt, ACDC Hells Bells, Chili Peppers Californication etc).

En heb je bv zin om meer te doen dan je in de lessen ziet, dan kun je bij Antony terrecht voor goede suggesties.

Om het kort te zeggen, iedereen ziet er iedere week naar uit om weer eens naar de les te gaan en die goede sfeer blijft ook op de lessen zichtbaar.

Christof Simons

Wat zou jij ervan vinden om gitaar te leren spelen in een ontspannen, doch gedreven omgeving?

 Ontvang hier je gratis proefles

 
Lees hieronder wat de leerlingen van Gitaar Training Studio over de lessen zeggen:  


 

Ik wou eigenlijk al heel lang leren gitaar spelen maar het kwam er nooit van. Hoewel ik niet meer zo jong ben geniet ik heel erg van de privé-lessen. Ik had nooit gedacht dat gitaar leren spelen zo leuk en verrijkend kon zijn. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de uitstekende begeleiding die wij krijgen van Antony,  wat maakt dat wij elke week weer opnieuw uitkijken naar de volgende les.

 Het is wel veel oefenen, maar elke vooruitgang geeft dan weer zo’n voldoening dat zelfs het oefenen leuk is.

 

 Gilberte Micholt, Oostende

 

 

In deze cirkel van vrienden
brengt een instrument ons wekelijks samen
Ongedwongen en stapje per stapje
Zoeken onze vingers de weg op hun gitaar
Ze verdwalen hier soms bij
En worden dan geholpen om terug op 't juiste spoor te geraken

In een leuke sfeer gaan we ervoor
Al is het voor een concert nog wat vroeg
Een kind dat doet alsof z'n neus bloedt bij het maken van een fout
Gewoon doorgaat, zonder stress
We kunnen er allemaal wat van leren
Ook een glimlach mag in deze rij niet ontbreken 

Nathalie Maes, Westende

Ik vind de lessen van Anthony zeer aangenaam. Het is niet zoals je op de muziekschool zou leren. Antony leert je dingen aan met behulp van moderne liedjes die iedereen kent en zo is het leren plezieriger en aangenamer.

 Tim Vermeulen, Oostende

 

De gitaarlessen van Antony zijn echt de max!

 Hij kiest het programma uit die het beste bij je past, en je kan altijd wat extra uitleg vragen.
Je leert heel snel bij, veel sneller dan je zou bijleren uit jezelf. 
Hij heeft me zelfs enkele tips gegeven bij het uitkiezen van mijn nieuwe gitaar.
Antony is een leraar die steeds alles herhaald tot iedereen het kan.
Zo kan iedereen makkelijk meevolgen in plaats van te struikelen bij het volgende als je het vorige nog niet beheerst.
Door Antony heb ik ook wat mee van de "theoretische kant" van de gitaar, maar dan gewoon uitgelegd tijdens het spelen.

En door hem heb ik ook de moed gekregen om in een band te stappen die nu al een eerste liedje afheeft!
Je zou gek zijn om geen lessen bij hem te volgen!

Louis Constant De Buf, Oostende    

 

 
Antony,

 

Ik dacht al veel te kennen van gitaar akkoorden maar ik stel vast nooit te oud te zijn om nog bij te leren.  
Het is een aangename les en ben blij dat ik mij ingeschreven heb.

 André Vanmuylder, Oostende


Ik speelde reeds enkele jaren in een Band en ook als duo, en had zodoende wel een klein beetje geleerd over de gitaar via boeken en mede muzikanten, maar vond van mezelf dat ik op een dood spoor zat en niet meer verder evolueerde.

Ik bleef  hangen met dat kleine beetje dat ik al kende op de gitaar...

Volgens mijn duo parntner begon het haar ook wat te vervelen dat ik altijd  dezelfde solo-licks gebruikte...ik zeg wel gebruikte, want sedert ik nu na amper 3 maand les volg bij antony, is er wel al wat verandert, ik heb terug plezier in het ontdekken van nieuwe dingen op de gitaar en dit dankzij de goede professionele uitleg van Anthony.


Ook de feedback achteraf is natuurlijk altijd leuk, zoals bvb. enkele vaste fans van ons duo, die ons reeds een aantal jaren volgen, mij persoonlijk kwamen vragen wat er gebeurt was daar ze mij nog nooit zo hadden horen spelen op de gitaar (in de positieve zin) wat mij natuurlijk onmiddelijk een boost gaf om zeker niet te stoppen met de lessen.

 


Daarom een WELGEMEENDE DANKUWEL Antony.
 
Peter (Bonzo), De Haan

 

Muziek maakt mensen gelukkig. Kan je de wereld voorstellen zonder muziek? Wel, ik ook niet. Muziek gaat gepaard met onze emoties, het kan kalmeren of voor een nodige energieboost zorgen!

Ik wou altijd zelf muziek kunnen maken. Toen ik zes jaar oud was, heb ik geprobeerd om piano  te spelen. Na enkele lessen zei mijn leerkracht dat ik geen gevoel voor ritme had en dat ik met de lessen best zou stoppen. Ik was toen echt teleurgesteld.

 Al van kleinsaf vond de klank van gitaar fascinerend.  Ik ben altijd een voorliefde gekend voor rock en jazzmuziek. Toen ik 18 was, kocht ik mezelf een gitaar. Ik was zeer vastberaden om  te leren spelen.

Ik had me ingeschreven in een gemeentelijke muziekschool. Daar kreeg ik vier uur notenleer per week en 30 minuten praktijk. Notenleer vond ik zeer tijdrovend, het viel ook heel moeilijk te combineren met mijn school en werk. Tijdens de praktijklessen leerden we liedjes zoals “Kortjakje”.

Na een jaar les, kon ik zelfs nog geen akkoorden spelen. Klassieke aanpak viel me tegen, ik had al die achtergrondkennis niet echt nodig vermits ik muziek wil maken voor mezelf en het is niet mijn ambitie om een wereldberoemde muzikant te worden.

Enkele maanden geleden vond ik toevallig de informatie over de gitaarcursus “Gitaarles op maat”.  De folder zag er veelbelovend uit. Het aspect van persoonlijke aanpak trok me enorm aan. Na de proefles was ik meteen verkocht! In twee daaropvolgende maanden  leerde ik tabs lezen, basistechnieken voor slag, basisakkoorden, enkele bekende nummers van Coldplay, Nirvana, Anouk. 

Door mijn verhuis naar het buitenland had ik met de lessen moeten stoppen, maar ze hebben me een goede basis gegeven om zelfstandig dieper te duiken in de wereld van gitaar.

Zelf muzikant zijn voor de prof is één zaak, maar een goede leermeester zijn is ook een kunst. Bij de lesgever Antony zijn beide kwaliteiten sterk aanwezig. Zijn muziekcursussen zijn heel goed uitgewerkt. Ze zijn ook duidelijk voor interpretatie.

Hij besteedt ook wel aandacht aan belangrijkste termen vanuit notenleer, maar enkel aan diegene die nodig zijn voor het gitaarspel. De begeleiding tijdens de lessen verloopt vlot en elke keer leer je iets nieuws bij. Er is ook een privéles maandelijks waar student vragen stellen en zijn techniek verbeteren.

 Ik raad deze cursus zeker aan aan mensen van alle leeftijden die van muziek houden en gitaar op een snelle en aangename manier willen leren spelen.

 

Luba Karpova, Brussel  

 

Ik volg nu al een half jaar les bij Antony en het is echt super leuk! Ik was zelf begonnen in augustus maar het was echt moeilijk om het in je eentje te leren. Maar ik gaf de moed niet op en ging op zoek naar een leerkracht.

Ik wou absoluut niet  naar de muziekschool omdat je eerst 4 jaar notenleer moest volgen en dat zag ik echt niet zitten. Ik wou gewoon fun hebben op mijn gitaar en geen klassieke liedjes spelen.

 En toen vonden we Antony. Ik mocht al meteen op proefles en de week daarna speelde ik bij de halfgevorderden. We leerden toffe liedjes en uitgebreide technieken. Elke les leer je heel veel bij. Antony is echt heel geduldig, relaxed en altijd positief ;) ! Hij legt alles ook heel duidelijk uit. Kortom het is een superleerkracht met supertoffe lessen en ik raad iedereen die gitaar wilt leren spelen om bij Antony les te volgen!

Ik kijk al weer uit naar de volgende les!

 Evita Dejaeghere, Middelkerke

 

Dit is mijn mening over de gitaarlessen van Antony:

 -Hele goede leraar, helpt iedereen zeer goed => objectief (geen voorkeur aan bv. bepaalde leerlingen)

-Vraagt altijd als er problemen zijn en als er zijn, dan helpt hij ze oplossen (zeer persoonlijk)

-beter dan muziekschool, nu leer je tenmiste een recent liedje spelen I.p.v al die oude baggermuziek

-Is zelf nog jong, kan zich heel goed inleven in je situatie, is zeer ervaren op het instrument. 

-Je hebt geen notenleer nodig, maar je leert met tablatuur werken (veel handiger & gemakkelijker). 

-Je krijgt 1 keer in de week gitaarles (met meerdere mensen maar het is niet zo’n grote groep) en 1 keer in maand priveles (alleen hij is dan met jou bezig), deze persoonlijke manier van werken heeft mij echt al veel geholpen.

 

Bruno Kanage, Oostende

Ik moet zeggen dat ik veel geleerd heb van jou lessen en dat de opbouw van je lessen perfect zijn.

Ik heb in Nederland ook geprobeerd gitaar te leren spelen maar de lessen waren te klinisch, bij jou leer je snel een liedje spelen, en dat is voor de beginnende gitarist natuurlijk perfect. Vindt dat als je met elkaar speelt dat je sneller iets op pikt als dat je alleen thuis aan het oefenen bent.

 

Willem Bakker, Bredene

 

 Al sinds de eerste les klikt het volledig. Het is echt relaxed, geen “ik ben de leraar, jij bent de leerling”-gedoe. Wederzijds respect en een aangename sfeer om op een positieve manier je gitaarcapaciteiten te verbeteren. Het gaat niet zozeer om presteren maar om je doelen zo goed mogelijk op je eigen tempo na te streven. 

 
Antony is de beste muziekleraar die ik ooit gehad heb; hij houdt er het positieve altijd in en geeft ons de kans om de dingen die wij willen te leren.


 Laura Meert, Oostende

Ik had nog geen ervaring met eender welk instrument en kreeg daardoor natuurlijk niet het gevoel vooruitgang te maken. Gelukkig kreeg ik dit door de lessen wel!

Antony’s lessen zijn aangepast aan het niveau van de leerling, hij helpt je jouw eigen doelen te bereiken. Je voelt dat je vooruitgang boekt, dat je niveau (beetje bij beetje) stijgt. Het hangt natuurlijk grotendeels van jou af hoe vlug je beter wordt, hoe vlug je jou doel bereikt… Oefenen, oefenen en nog eens oefenen!!

Maar als je zo goed begeleid wordt en er zo’n goeie sfeer is in de lessen, is er zeker geen motivatie te kort om te oefenen. Ik kijk zelf altijd uit naar de volgende les, weer een kans om iets bij te leren!

Na een paar lessen van Antony voel je echt wel dat je niveau begint te stijgen! Dit alles door een bekwame leraar…

 
Thomas Deckmyn, Eernegem

 

 

 
De lessen verlopen stap voor stap, alles wordt goed uitgelegd en samen kort geoefend. Antony is een rustige leraar waar je voldoende tijd krijgt om uitleg te vragen. Je vorderingen hangen verder van je eigen oefentijd af.


Inge Roels, Oostende

 

 
Het is al jaren dat ik gitaar wil leren spelen aan iemand die het goed en met veel geduld kan uitleggen. Vroeger pakte ik wel mijn gitaar vast en leerde enkele liedjes spelen maar er komt een moment dat je niet meer verder kan en iemand nodig heeft. De lessen zijn aangenaam om te volgen en de sfeer is zeer goed. Antony legt alles op een kalme en goede manier uit.

 

Sinds ik de beginnerslessen volgt ben ik aanmerkelijk goed vooruitgegaan en dat geeft me echt een goed gevoel. Als je wilt kun je het!

 
Stefaan Delarue, Oostende

 

 Jawel, ik kon al wat akkoorden spelen op mijn gitaar maar heb toch al heel wat bijgeleerd in de gitaarlessen.  Tabblatuur lezen kan ik nu ook al wat, en de powerchords waren me eerder ook vreemd.  We kunnen nu eens van alles proeven i.v.m. de gitaar en  dit vraagt wel naar meer....als ik nu maar genoeg tijd daarvoor vind ...

 

 
Lieve Mispelaere, Oostende

 

 
Ik vind de lessen heel leuk, het leukste vind ik dat ik het liedje ‘Michelle’ mag spelen. Samen in een groep werken vind ik ook ontzettend leuk.

Ik leer veel bij en hoop nog veel meer bij te leren. Ik zou graag andere volledige liedjes leren spelen zoals liedjes  van U2 of zo.

Ik hoop dat het verder zo leuk blijft.

 
Adino Stoquart, Eernegem

 

 

De lessen zijn tof, leerzaam en op eigen tempo. De liedjes zijn mee met onze tijd, en ik zit in een leuke groep met kinderen van mijn leeftijd.

Antony jij bent een toffe en goeie gitaar trainer.

 Marie Vermeersch, Oostende

 

 

Voordat ik begon aan de lessen van Antony, had ik al een jaar mijn gitaar. Ik oefende er zelf heel vaak op maar boekte niet zodanig veel vooruitgang als ik had gehoopt.


Het duurde maanden voordat ik iets erg simpels kon spelen.
Nadat ik de eerste gratis proefles had genomen, wist ik dat ik op de juiste plaats zat.


Na een 3-tal lessen kon ik al een simpel maar leuk melodietje spelen waar velen van versteld stonden.

Ik leerde ook hoe simpel het eigenlijk is om akkoorden te spelen, iets waar ik vroeger niet eens mee durfde te beginnen omdat het te moeilijk leek.

Kortom, ik heb enorm veel geleerd met de lessen van Antony en raad iedereen die snel vooruitgang wil boeken met leuke actuele liedjes van elk genre deze lessen aan!
 

Stijn Doyen, 17 jaar , Oostende

Ik vind het fijn om les te krijgen van zo'n toffe leraar.
 
Het gene die het zo tof maakt is dat je niet het gevoel hebt dat je in de klas zit maar dat je bij een vriend zit die je gitaar leert spelen, stukje per stukje...
 
...dat maakt het nu zo tof.
 
ik kom altijd met een lach naar buiten
 
ik voel me beter na elke les
 
en ik kijk dan ook steeds uit naar de volgende les.
 

music is my life

 

Frederik Pensis, Blankenberge

Ik had nooit kunnen denken dat ik na één jaar spelen zo'n vordering zou gemaakt hebben op de gitaar.

Toen ik pas begon, ging een hele nieuwe wereld voor me open. Op het net vind je natuurlijk vanalles, en je gaat al gauw opzoeken wat tablatuur is, en zelfs tablatuur downloaden van je favoriete nummers. Dit zelfs nog voor je de basisakkoorden onder de knie hebt. Ook kocht ik me een goed boek aan, maar wanneer je als beginneling moet in een gitaarboek lezen hoe akkoorden opgebouwd zijn, sla je dit boek natuurlijk gauw weer dicht. Ook had ik nog nooit contact gehad met mede-gitaristen, waardoor ik mezelf had vastgeklampt aan mijn bescheiden groep van favoriete muziek.
 
Wanneer ik begon met de les, is het natuurlijk even wennen. Je ontmoet veel nieuwe jonge gitaristen, met elk een andere smaak. Maar toen ik hier en daar blues invloeden hoorde, was ik natuurlijk verkocht. We begonnen met de basis, en bouwden langzaam op. Op het moment dat je beseft dat je dan vorderingen maakt, zou je natuurlijk 10 uren van deze lessen willen volgen in een dag. Ik dacht dat je de gitaar wel zou beheersen op jezelf, en dat de sleutel tot succes gewoon "oefenen" was. Maar al snel ondervind je dat dit niet zo is. Wat voor mij enorm geholpen heeft, is dat ik ten eerste feedback kreeg, weten dat je het goed doet (!) en dat mijn muzieksmaak geweldig vergroot is, je leert van elk genre wel eens proeven, wat erg inspirerend is !
 
En leuk is het toch, dat in het begin het "oefenen om toch maar één nummertje onder de knie te krijgen" overgaat naar het plezier om je eigen smaken uit te werken op de gitaar. En mooi meegenomen; tijdens te lessen leer je al doende stukjes theorie, waardoor het na een tijdje voor je als een puzzeltje in elkaar valt.

 

In de volgende video vertelt Dries over zijn ervaringen met de lessen en de vooruitgang die hij maakte in nog geen 2 jaar met de gitaar:

Dries Pottevijn, Gistel

Beluister hier het gitaarspel van Dries Pottevijn na amper anderhalf jaar gitaar te spelen!

Ik begon van niets, na een paar lessen kwam er al iets uit mijn gitaar die mocht gehoord worden.


De manier en de tempo waarop Antony les heeft is meer dan ok. De lessen worden met passie gegeven, niets is hem teveel. Eén maal uitleggen of 10 maal herhalen op verschillende manier, maar het gitaar spelen zal je. Hij past zijn programma en tempo aan die best bij jou past!
De lessen zijn relaxed en aangenaam, een echte aanrader.
Ik zal zeker niet stoppen en verder les volgen aangepast aan mijn tempo met de hulp van Antony.
 

Hekelsom Ria, De Haan

 

 

 

Ik heb veel geleerd uit de beginnerslessen, het is een zeer goede basis om met het echte werk te beginnen.


Ik heb niet alleen een paar liedjes leren spelen maar, ook veel technieken geleerd.
Ik ben zeker van plan om verdere lessen te volgen.

 

Charlotte Hennebel, Oostende

 

 

Antony, door een artikel in de krant ben ik zo bij u terechtgekomen.

De lessen zijn gewoon heel goed! Precies op maat, voor een 50 plusser als ik.


Een gitaar ken ik al lang van uitzicht,maar hoe je dat mooie instrument moest bespelen, daar wist ik helemaal niets van!
Ik voel dat er vooruitgang geboekt wordt!

Dat geeft mij steeds de moed om verder te gaan. De groepssfeer is zeer goed.
Je bent niet alleen een goede gitarist maar ook een goede leraar met eindeloos geduld!


Tot straks in de volgende lessen!

Groetjes!  

Patrick Spinnewyn, De Panne

 

 

 

 

Toen ik samen met m’n zoon vorig jaar een gitaar kocht hadden we al zeer snel door dat we zonder enige scholing niet ver zouden geraken,  de zoektocht naar een gitaarschool die het speelplezier voorop zette was begonnen.


Na een proefles hadden we direct vertrouwen  dat we bij Gitaar Training Studio goedzaten en dat Antony ons dit speelplezier kon bezorgen. De lessen worden vlot gegeven en iedere keer voel je na de les dat je iets bijgeleerd hebt die je leerproces versnelt, na de starters cursus doorlopen te hebben met privélessen volgen we nu de half-gevorderden cursus in groepsverband en na nog geen jaar staan we versteld over wat we nu al kunnen.

Nu spelen we al songs en riffs waar we tot voor een jaar geleden alleen maar van droomden, kortom we zijn uiterst tevreden!

Keep on rocking, Antony!

Roy & Lars Velthof, Bredene

In onderstaande video zie je Lars elektrische gitaarriffs spelen en een solo improviseren, na amper 2 jaar de lessen te volgen:

 

 
Toen ik begon met gitaar spelen zag ik het volledig zitten en probeerde liedjes te spelen waarvan ik de tabs vond op het internet.
Voornamelijk op www.ultimate-guitar.com.
 
Het bleef echter bij proberen, want er was niemand die me dat duwtje in de rug gaf als ik merkte dat ik bepaalde technieken voor een nummer niet onder de knie had.
Ik speelde dus meestal dingen die ik al goed kon waardoor ik op een gegeven moment niet meer vooruitging en voor een deel het enthousiasme verloor. Ik was simpelweg geen goeie leermeester voor mezelf.
Gelukkig kreeg ik bij de aanschaf van m'n elektrische gitaar van Bruno (van Bruno's Guitarshop) een kaartje mee van 'een of andere kerel die gitaarlessen gaf'.
Ik vroeg wat rond en kwam bij een kennis die bij jou les volgde. Hij was zeer enthousiast en raadde me aan zeker eens op je site te kijken.  Ondertussen volg ik al twee maanden je 'trainingsmethode' en ik moet zeggen dat ik telkens enthousiaster wordt.
 
In het begin zag ik wat op tegen het spelen met volledig onbekenden maar al gauw bleek dat er een goeie sfeer hing, namelijk die van gitaristen die zich willen amuseren en tegelijkertijd goed hun instrument willen leren kennen. Het feit dat je je leerlingen zo goed als geen verplichtingen oplegt en ze vrij laat in het kiezen van data, geeft een zeer relaxt en eerlijk gevoel.

Aan de hand van een nummer per maand leer je verschillende technieken die op jouw niveau zijn afgesteld. Doordat er elke maand een nieuw nummer aangehaald wordt en dus niet zomaar techniekjes worden geoefend blijft het boeiend; doordat je de dingen uit de les oefent blijf je bezig met je gitaar en dat is waar het allemaal om draait! Ook merk ik dat ik nu, na máár twee maanden, al dingen kan spelen waarvan ik dacht dat ik ze pas binnen twee jaar onder de knie zou hebben!
Ik kijk elke week uit naar de lessen en bovenal: ik amuseer met nóg meer met m'n gitaar. Zowel klassiek als elektrisch.
Dus een boodschap voor iedereen die nog twijfelt om de stap te zetten om lessen te volgen: Probeer het eens! Je zult aangenaam verrast zijn!
 

Sam David, Bredene

 

 

 

Je bent nooit te oud om te leren dacht ik en ben heel blij dat ik op deze manier gitaar leer spelen.

Het was direct met de gitaar in de hand, de basics, de houding, techniek, akkoorden, riffs… . Met de privé lessen gaat eigenlijk alles op maat en op je eigen tempo. Als ik zie wat ik niet kon bij de start en waar ik nu sta na ruw weg 5 maand, ik had zo’n progressie niet verwacht.


Het is een enorme verrijking eenmaal je wat kan (bescheiden) muziek spelen. 

Het is veel oefenen maar toch zo plezant.Patrick Dufait, Oostende

 

 

 

De lessen zijn niet alleen zeer interessant, maar ook heel leuk.
 Ik hoop dat ik nog lang mag komen!Bram Butsraen, Oostende

 

 

Ik vind de lessen heel leuk!

Lukas Beel, Oostende

 

 

 

Ik had al enkele jaren een gitaar maar wegens omstandigheden was er steeds na enkele lessen een lange onderbreking waardoor er bijna geen vordering was.
Enkele maanden geleden begon ik dan opnieuw met privé-les en sindsdien kan ik mijn gitaar bijna niet meer loslaten.

Tijdens de privé-lessen leerde ik enkele liedjes en basisakkoorden.
Na een maand ging ik groepsles volgen samen met 3 andere mensen, deze lessen vond ik nog het leukst.

We leerden over de akkoordensamenhang.


Nu speel ik bijna elke dag en ik voel dat mijn niveau toch wel aan het stijgen is want ik wordt zeer goed begeleid.

Antony geeft veel uitleg en als er een probleem is legt hij het goed uit.

 Simon Synaeghel, Oostende


 

Die Lessen zijn echt de max !
Al van kleins af had ik op gekeken naar mensen die
gitaar kunnen spelen,
Antony maakt mij mogelijk om gitaar te spelen :)
de sfeer in de lessen zijn ook altijd Cool..

Camille Puystjens, Oostende

Ik vind dat je de lessen zeer goed zijn , ze gaan  niet te snel en ook niet te traag!
Ik kijk elke week uit naar een nieuwe les!Nemo Neyrinck, Oostende

Ik heb al altijd gitaar willen spelen en ja ik kocht mij zelf dus een gitaar + versterkertje .

Maar daar stond ik dan met totaal geen voorkennis van gitaar of notenleer en dus maar op zoek naar een muziekschool en zo na veel zoeken botste ik op het artikel van de gitaartraining.

Direct ging ik op zoek waar en wanneer ik zo rap mogelijk eens kon proberen.

En zo zit ik hier nu met ondertussen al een hele lading lessen achter mij en hopelijk nog een hele boel voor mij waar ik zeer erg naar uitkijk want de lessen zijn niet alleen leuk je leert er ook nog eens alles wat je moet weten over en met de gitaar van houding tot barré-akkoordeen  .
 

Hoe kun je dit nu niet goed vinden? Ik zal het je zeggen, je kunt dit alleen maar goed vinden.

Sam De Kreyger, Bredene

 

 


Voor ik bij Antony terecht was gekomen had ik al les gevolgd bij iemand die zich
vooral concentreerde op het leren van akkoorden en het juist naspelen van nummers.
 
Bij Antony was dit meteen anders, hij toont dat gitaarspelen meer is dan alleen akkoorden
leren maar het meer gaat om het plezier hebben met je gitaar.

Hij helpt je met het bereiken
van je doelen en het opstellen van nieuwe. Iedere les is verschillend en zeer leerrijk.

 

Benoit Haelemeersch, Eernegem

 

 

 

Ik vind de lessen leuk en ik heb al veel geleerd over gitaar spelen.Gaëtan Rorive, Oostende

 

 


Na 5 jaar muziekschool volg ik nu gitaarles bij Anthony.
Hij heeft me tablatuur geleerd en zo is het veel gemakkelijker om moeilijke liedjes te spelen.

In 3 maanden is mijn niveau al veel verbeterd.

De lessen zijn super tof.


Elise Candaele, Gistel

 

 

Omdat ik altijd al interesse heb gehad in het gitaarspelen, heb ik besloten opnieuw gitaarlessen te volgen.

Na enige tijd kwam ik terecht bij Antony Reynaert. Vanaf de eerste les begonnen het al te kriebelen.

 

Ik ben tot de conclusie gekomen, dat leeftijd helemaal geen rol speelt bij het spelen van muziek.

Tot heden heb ik geen spijt gehad omdat de lessen enorm sfeervol zijn.

De lessen zijn met zorg en passie gegeven. Deze combinatie geeft mezelf een unieke ervaring.

Ik ben heel tevreden met mijn behaalde resultaten. Daarom had ik Antony graag bedankt.

Ik ben heel tevreden met mijn behaalde resultaten. Daarom had ik Antony graag bedankt.


Deze gitaarlessen zijn zeker een aanrader voor jong en oud!
 
Jaques Bertels, Oostende

 

Dag Antony,
 
Ik vind de gitaarlessen superleuk, heb al veel bijgeleerd in korte tijd, ik kijk er iedere week naar uit om les bij jou te volgen.
 
Groetjes Benjamin Pire, Oostende
 

 

 

 

Ik ben begonnen van niets, nog nooit een gitaar in mijn handen gehad.


Na paar lessen kon ik al het één en het ander en dat gaf me moed om niet te stoppen en meer bij te leren.


De lessen met Antony zijn super leuk.


Kheb veel bijgeleerd en wil zeker verder blijven doen samen met Antony het is een leuke ontspanning in de week,

en je leert iets bij.Valerie Derdeyn, Bredene

De gitaarlessen van Antony zijn echt de max!

Hij kiest het programma uit die het beste bij je past, en je kan altijd wat extra uitleg vragen.

Je leert heel snel bij, veel sneller dan je zou bijleren uit jezelf.


Hij heeft me zelfs enkele tips gegeven bij het uitkiezen van mijn nieuwe gitaar.
Antony is een leraar die steeds alles herhaald tot iedereen het kan.

 

Zo kan iedereen makkelijk meevolgen in plaats van te struikelen bij het volgende als je het vorige nog niet beheerst.
Door Antony heb ik ook wat mee van de "theoretische kant" van de gitaar, maar dan gewoon uitgelegd tijdens het spelen.

En door hem heb ik ook de moed gekregen om in een band te stappen die nu al een eerste liedje afheeft!

Je zou gek zijn om geen lessen bij hem te volgen!


Louis Constant De Buf, Oostende   

Ik speelde al enkele jaren gitaar, maar zat een beetje op een dood spoor.

Sinds 2 maand volg ik nu les bij Sir Antonio en ik ga merkbaar vooruit. 

De lessen zijn zeer gevarieerd en verlopen in een ongedwongen sfeer.


Er is veel ruimte voor het naar voor brengen van eigen problemen en het oplossen van technische moeilijkheden. 

Naast de techniek wordt veel nadruk gelegd op muzikaliteit en creativiteit.

Dit is misschien wel de belangrijkste eigenschap van een goede gitaarleraar: continu stimuleren en begeleiden van creativiteit en het ontdekken van een eigen stijl, terwijl men vrijwel ongemerkt technisch vooruitgang boekt.

 

De lessen zijn een echte aanrader!


Pieter, 29 j 

Voor ik aan de lessen begon had ik enkel via internet en gitaarboeken leren spelen.

Na de proefles bleek ik over een kleine basis te beschikken, wat goed genoeg was voor de half-gevorderdencursus.

Ik ontdekte wel snel een achterstand op de andere gitaristen uit mijn groep, maar na een aantal lessen was die al een stuk kleiner.

De lessen zijn altijd zeer interessant, dus ik kom altijd terug thuis met het gevoel dat ik iets heb bijgeleerd.

Hoewel de weg nog lang is, boekte ik al een serieuze vooruitgang en kan ik al dingen spelen die vroeger enkel maar ergernissen met zich meebrachten.

Ik kijk al uit naar een volgende cursus !
 


Lander Valentin, OostendeDe gitaartraining heeft me enorm geholpen: niet alleen heb ik enkele basistechnieken onder de knie, maar nu kan ik ook mijn eigen muziek maken.


De lessen vormden een enorm belangrijke bron van inspiratie en gitaarspelen geeft me zeker veel rust.


Ook heb ik zeker het gevoel dat ik geleerd heb wat ik wou.


Djanlissa Pringels, Oostende

 

 

 

 

gitaar louka

ik vind het altijd leuk!


De kinderen die bij je zijn altijd plezant.

Je leert zeeeeeeeeeeeeeeeeeer veel bij!


Ieder les leer je bijna altijd een nieuw liedje.


En Antony is zeeer leuk en hij is altijd goed gezint.
Louka Garmyn, Oostende

 

 

Telkens voor de les ben ik altijd een beetje bang dat het niet zal lukken.

Maar ‘t valt eigenlijk wel mee eenmaal we beginnen met de les.

'k Ben blij dat ik zo'n mooi instrument mag leren bespelen!

Nu let ik er ook meer op als ik een liedje beluister wat de gitaar juist speelt.

Julie Peutman, Gistel

De lessen zijn echt super!

Ik wou eerst geen gitaar leren omdat ik dacht dat het saai was om les te volgen maar het is juist leuk.

 

Vooral omdat we zoveel liedjes leren.

Sibe, Oostende

 

 

De lessen zijn zeer afwisselend en interessant. Ik heb geleerd dat gitaar spelen meer is dan tokkelen alleen en dat het een zeer leuk instrument is om te bespelen.

De vooruitgang die ik al heb gemaakt is spectaculair (al zeg ik het van mezelf :-)).

Enkele maanden geleden had ik nauwelijks een gitaar vast gehad en ik had ook totaal geen voorkennis van notenleer;

nu kan ik al deftig lawaai maken en het klinkt nog goed ook.


De manier en het tempo waarop Antony les geeft is zeer relaxed en aangenaam en dit maakt de lessen leuk!

Anthony Caulier, Oostende

 

 
Na een aantal jaren gitaar gespeeld te hebben, muziek school hebben gevolgd en wat privé lessen, vond ik dat ik de laatste jaren niet veel vooruitgang meer boekte.

 Dus werd het de hoogste tijd om terug wat meer tijd en energie in het gitaar spelen te stoppen. Geheel geroepen zag ik het artikel van de gitaarschool in de krant staan.

Sedert ik nu de lessen volg boek ik heel wat vooruitgang, dit zowel op gebied van spelen maar ook op gebied van de theoretische en muzikale aspecten van gitaar spelen.

Ik kreeg terug echt fun in gitaarspelen.

 

Steve Van Wonterghem, Oostende

 

 

 

Ik vond het al altijd leuk om gitaar te kunnen spelen.

Na 1 jaar muziekschool volg ik nu les bij Antony.

Ik heb er al veel bijgeleerd en het gebeurt in een leuke en ontspannende sfeer.

Iedere week sta ik versteld hoeveel vordering ik maak op mijn gitaar.

Je kiest zelf wat je wil bereiken en daardoor wil ik er echt voor gaan!

Elien Zeebroek, Gistel

 

 

Het is toch wel een beetje een droom die zich aan het vervullen is...

...gitaar kunnen spelen ... altijd al gewild en eindelijk is het zover.

Dankzij de gitaartraining van Antony.

Een echte aanrader voor iedereen (jong en oud) die vlug en efficiënt gitaar wil leren spelen.

 

Dus pak uw gitaar vast en tokkelen maar!

Charif Guezati, Oostende