Elke band vereist een basgitarist!

Vele leerlingen verlangen om deel uit te maken van een band. Maar toch zullen de meesten van hen automatisch kiezen om het zingen of lead-gitaar te bestuderen om plaats te krijgen in een band.

Nochtans denken weinigen aan basgitaar, of realiseren hoe belangrijk de rol van de basgitaar in om het even welke band is. De vraag naar basspelers is uiterst hoog, en de studenten die het instrument kunnen bespelen hebben nooit probleem om werk te vinden in een band!

De basgitaar is nodigt zeer goed uit tot het oefenen van essentiële vaardigheden zoals samenspel, ritme houden, begeleiden van andere instrumenten.

In het basgitaar training programma wordt je begeleid door een ervaren docent in het spelen van een verscheidenheid aan stijlen. 

Zo leer je onder andere:

  • Verschillende bekende Riffs op basgitaar
  • hoe je met je je basgitaar een groep kunt begeleiden en kunt samenspelen met andere instrumenten (gitaren, drums, etc.)
  • Je ritme gevoel ontwikkelen om zo strakke baspartijen te spelen
  • Hoe je zelf Basriffs en loopjes kunt ontwikkelen om snel in te spelen op de instrumenten die je begeleid
  • ...en veel meer

 

Je wordt begeleid door een ervaren leerkracht die ervaring heeft in het spelen in verschillende bands in binnen- en buitenland. 

Door de lessen basgitaar te volgen, krijg je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de jamsessies die op regelmatige basis doorgaan. Zo leer je in een echte omgeving met andere muzikanten toepassen wat je reeds in de lessen leerde beheersen.

Vul nu het evaluatieformulier in en ontvang je gratis proefles basgitaar!