Vele leerlingen bereikten al hun doelstellingen met de gitaar door de lessen.

Vertel me over JOUW doelstellingen met de gitaar en ontvang nu je gratis proefles.

In de getuigenissen hieronder zie je video's van leerlingen die al heel wat bereikten met hun gitaarspel.

Arthur & Lars zijn 2 kids die de gitaarlessen voor kinderen volgen in Antwerpen. Samen met hun gitaarleraar schreven ze tijdens de gitaarlessen een eigen medley, die ze enkele maanden laten ook live op het podium van de gitaarschool speelden. Hier bekijk je hun straffe prestatie:

 

 

Lennart is een leerling die gitaarles volgt in the centrum van Gent Bij Gitaar Training Studio®. Aan de hand van deze mooie live gitaarsolo laat hij zien wat hij reeds leerde tijdens de gitaarlessen:

 

 

Dries, Joran en Nick zijn drie leerlingen die een tijdje geleden hun avontuur bij gitaarschool Gitaar Training Studio® aanvatten als absolute beginners!

Tijdens de gitaarlessen voor beginners schreven ze samen met hun gitaarleraar een eigen medley, die ze tevens ook opvoerden op het jaarlijkse live event van de gitaarschool.

 

 

Zo’n 3 jaar geleden startte Dries met de gitaarlessen bij Gitaar Training Studio Antwerpen.

Inmiddels is hij volledig ontpopt tot een gevorderd blues gitarist die al meerdere malen het podium van het jaarlijkse live event van onze gitaarschool onveilig maakte.

In deze video kan je Dries zijn knallende blues solo tijdens het GTS Live Event van oktober 2020 nog eens in volle glorie bekijken:

 

 

Leerling Arno kwam in 2019 bij Gitaar Training Studio terecht als absolute beginner die nog nooit een gitaar had vastgehad. In oktober 2020 stond hij al voor het eerst op de planken en bracht een spetterende cover van de rocklegende Jimi Hendrix. In onderstaand video zie je hoe hij een knallende solo speelt tijdens het nummer Little Wing.

 

 

Leerling Guy bracht samen met enkele medeleerlingen in oktober 2020 een mooie cover van U2 tijdens het Gitaar Training Studio Live Event. Bekijk hieronder hoe hij met zijn gitaarsolo het podium even onveilig maakte.

 

 

Enkele jaren geleden begonnen Stijn, Piet, Dieter en Gert aan hun avontuur in het hartje van Antwerpen bij Gitaar Training Studio.

Sindsdien zijn ze allen bezig aan een fantastisch parcours als gitaristen.

Met deze sensationele cover van ZZ Top laten ze hun imposante vooruitgang met de gitaar zien!

En uiteraard konden de baarden bij zo’n performance niet ontbreken :)

 

 

“Ik speel nu bijna 2 jaar gitaar en heb het gevoel dat ik vast zit en slechts een fractie van de kennis en kunde bezit die een beginner zou moeten bezitten.”

Met deze frustraties kwam Matthias aankloppen bij Gitaar Training Studio in 2018.

Het is een understatement om te zeggen dat sindsdien zijn gitaarspel een imposante make-over heeft gekregen!

Ook zijn droom om ooit in een band setting te kunnen spelen werd in 2020 realiteit.

Bekijk hieronder hoe Matthias de pannen van het dak speelt aan de hand van een indrukwekkende solo tijdens deze zeer bekende Jimi Hendrix song ‘Little Wing’:

 

 

Als echte bluesliefhebber kwam Niky aankloppen bij Gitaar Training Studio. Na iets meer dan een jaar gitaarles te hebben gevolgd, staat hij nu zelf op een podium! In onderstaande video laat leerling Niky zijn aangeleerde blues vaardigheden zien aan de hand van een imposante solo:

 

 

Nigel, Tijs en Kristof zijn drie leerlingen die er al enkele jaren gitaarles opzitten bij Gitaar Training Studio. Zonder enige voorkennis kwamen ze ooit aankloppen bij onze gitaarschool, maar zijn nu alle drie reeds doorgegroeid naar echte ‘rocksterren’. In deze video demonstreren ze aan de hand van een mooie rockcover wat ze reeds leerden in de gitaarlessen bij Gitaar Training Studio.

 

 

Thomas kwam aankloppen bij Gitaar Training Studio met minder dan een half jaar ervaring op gitaar. Echter, na slechts 1 jaar gitaarlessen te hebben gevolgd kon hij al deze spetterende performance opvoeren tijden het jaarlijkse live event van onze gitaarschool.

 

 

Zo’n jaar geleden kwam Claire aankloppen bij onze gitaarschool in het centrum van Antwerpen omdat ze door haar studies wat gedistantieerd was geraakt van de gitaar en kampte met veel frustraties om alles terug op te pikken. De imposante vooruitgang die ze sindsdien heeft geboekt met haar gitaar laat ze in dit spetterende optreden dan ook duidelijk zien.

 

 

Zonder enige voorkennis met als grote doel ooit in een coverbandje te spelen, is Bart aan zijn avontuur bij Gitaar Training Studio® begonnen. Slechts anderhalf jaar na het starten van de gitaarlessen, stond hij voor de eerste keer op het podium. Deze video is een segment van zijn performance:

 

 

Sebastiaan is een leerling die gitaarles volgt in Gent bij Gitaar Training Studio. In deze video brengt hij een mooie live performance, inclusief gitaarsolo, die toont waar de gitaarlessen in Gent hem reeds brachten.

 

 

Leerling Noah katapulteert zijn gitaarspel naar grote hoogten in slechts anderhalf jaar tijd. Om zijn vooruitgang te demonstreren stond hij in oktober 2020 met een imposante cover van John Mayer op de planken tijdens het jaarlijkse live event van Gitaar Training Studio

 

 

Mathias is een leerling die les volgt in het centrum van Antwerpen bij Gitaar Training Studio. Na anderhalf jaar gitaarlessen heeft zijn gitaarspel een volledige make-over gekregen. In deze video toont hij wat hij reeds leerde aan de hand van deze mooie live performance.

 

 

In onderstaande video zie je leerling Marnick samen met zijn gitaarleraar een mooie live performance opvoeren tijdens het live event van de gitaarschool:

 

 

Leerling Thaïs volgt gitaarles in Kortrijk. Amper 1 jaar na het aanvatten van de gitaarlessen kon ze al vlot bekende rock solo's spelen. Hier zie je ze live de spetterende solo van Hotel California spelen:

 

 

In oktober 2018 stond Indra op het podium om een live fingerstyle gitaar performance op te voeren. Onderstaande video is een segment van haar optreden waar ze toont wat de gitaarlessen bij gitaarschool Gitaar Training Studio® haar reeds leerden:

 

 

Enkele Kids van gitaarschool Gitaar Training Studio brengen samen met hun leraar een mooie cover op het jaarlijks live event van de school:

 

 

Ian en Tina zijn twee kids uit Oostende en volgen nu reeds enkel jaren gitaarles bij Gitaar Training Studio. Samen met hun leraar Freek zie je ze hier een prachtige cover brengen tijdens één van de live events van de school.

 

 

Dieter is een leerling die les volgt in het centrum van Antwerpen bij Gitaar Training Studio. Hij kwam aankloppen omdat hij een complete gitarist wou worden die enerzijds in staat is zelf songs te schrijven en anderzijds mee in een band kan spelen. Na amper 2 jaar gitaarlessen heeft zijn gitaarspel een volledige make-over gekregen. In onderstaande video toont hij wat hij reeds leerde aan de hand van deze mooie live gitaarsolo:

 

 

Enkele Leerlingen Uit de Antwerpse Gitaarschool van Gitaar Training Studio brengen in volgende video een spetterende gitaarsolo challenge:

 

 

Bekijk in deze video het live optreden van leerling Dries tijdens het Gitaar Training Studio Live Event in oktober 2019.

 

 

Olivier is een leerling die les volgt in de gitaarschool van Gitaar Training Studio Kortrijk. Hij kwam aankloppen met het probleem dat hij zijn solo’s niet interessant en opwindend genoeg kon maken. In amper 2 jaar tijd is hij volledig ontpopt tot een veelzijdig muzikant. Hieronder zie je hem een live optreden geven waar hij zingt, ritme gitaar speelt en een indrukwekkende solo brengt:

 

 

Stijn volgt ruim 2 jaar les bij Gitaar Training Studio Antwerpen en heeft sindsdien enorme sprongen vooruit geboekt. Aan de hand van een live performance tijdens het GTS Live Event in oktober 2019 demonstreert hij zijn mooie vooruitgang met de gitaar:

 

 

Jacques is een jazz gitaar student aan de gitaarschool ‘Gitaar Training Studio Oostende’. In deze video zie je hem de jazz klassieker ‘Sunny’ brengen die hij leerde tijdens de jazz gitaarlessen.

 

 

Leerling Pieter volgt gitaarles in Gent bij Gitaar Training Studio. In deze video brengt hij een live performance, inclusief gitaarsolo, die toont waar de gitaarlessen in Gent hem reeds brachten.

 

 

Leerling Maarten volgt jazz gitaarles in Gent bij Gitaar Training Studio. In deze video toont hij waar de jazz gitaarlessen hem reeds brachten.

 

 

Rudy, leerling van gitaarschool Gitaar Training Studio Gent, laat aan de hand van deze live performance zien wat de gitaarlessen in Gent hem leerden.

 

 

Michiel en Olivier, beiden leerlingen van Gitaar Training Studio Kortrijk, demonstreren aan de hand van deze geïmproviseerde jam tijdens een live optreden wat de gitaarlessen voor gevorderden in Kortrijk hen leerden.

 

 

Sofie kwam als absolute beginner aankloppen bij Gitaar Training Studio met als doel haar kinderdroom om muziek met een gitaar te schrijven waar te maken. Sindsdien is ze bezig met een prachtig parcours en toont ze met deze live performance waar de gitaarlessen voor beginners haar reeds brachten.

 

 

Na een eerste gratis kennismaking bij Gitaar Training Studio startte Sebastian een paar jaar geleden met de gitaarlessen in Antwerpen. Sindsdien is hij bezig aan een fantastisch parcours en stond hij reeds enkele malen op de planken om zijn aangeworven vaardigheden en vooruitgang te tonen.

 

 

Gert begon met het volgen van gitaarlessen in Antwerpen ruim 1 jaar voor deze live performance. De mooie vooruitgang die hij reeds boekte laat hij in deze video zien.

 

 

Deze 3 kids uit Kortrijk mogen eens in de bloemetjes gezet worden na hun energieke prestatie tijdens het grote Gitaar Training Studio Event in oktober 2019. Samen met leraar Freek hebben ze hard gewerkt aan deze performance en ze mogen dan ook trots zijn met dit mooi restultaat.

 

 

Gregory is een enorm toegewijde bluesgitarist in spe en volgt reeds anderhalf jaar gitaarles bij Gitaar Training Studio Gent. In onderstaande video zie je Gregory een mooie live blues performance opvoeren tijdens het Gitaar Training Studio Event in oktober 2019.

 

 

De gitaar volledig leren beheersen, zonder frustraties, zonder vallen en opstaan, via een duidelijke structuur. Dat is precies de reden waarom Randy startte met de gitaarlessen in Antwerpen anderhalf jaar geleden.

 

 

Stijn kwam zo'n anderhalf jaar geleden aankloppen bij Gitaar Training Studio Antwerpen. Nu laat hij zijn mooie vooruitgang zien aan de hand van een geïmproviseerde en jazzy klinkende gitaarsolo.

 

 

In een jaar tijd heeft Sam, leerling van Gitaar Training Studio Antwerpen, enorme sprongen gemaakt op talloze vlakken waaronder het inzicht om melodieuze Jazz solo's te kunnen improviseren. In onderstaande video zie je hem soleren over de jazz standard ‘blue bossa’ waar hij regelmatig moet moduleren tijdens zijn solo

 

 

Hieronder zie je Sam ook nog eens aan het werk op het jaarlijkse live event van de gitaarschool met een eigen geschreven nummer:

 

 

Jacques is een leerling van Gitaar Training Studio Oostende en heeft zijn zinnen de laatste jaren op jazz gezet. In onderstaande video zie je hem dan ook soleren over een echte jazzklassieker.

 

 

Leerling Michiel De Groote kwam aankloppen bij Gitaar Training Studio met een begrensde bagage van niets meer dan een pentatonische toonladder. Amper 2 jaar later laat hij deze geïmproviseerde solo op zijn gitaar zien:

 

 

Na nog geen 2 jaar lessen te hebben gevolgd, heeft Bruno al heel wat bereikt als gitarist. Nu is hij bezig zijn blues gitaarspel te verfijnen in de Kortrijkse gitaarschool. Hieronder zie je hem samen met medestudenten een live cover van John Mayer spelen op het Gitaar Training Studio Live Event:

 

 

Dries volgt sinds februari 2018 les bij Gitaar Training Studio Antwerpen waar hij sindsdien veel bereikt heeft en nu bezig is met het verfijnen van zijn techniek en theoretische kennis. Hieronder zie je Dries aan het werk tijdens het GTS Live Event:

 

 

Gerben toont met deze fingerpicking en rock performance zijn vorderingen die hij reeds maakte met de gitaarlessen van Gitaar Training Studio Gent.

 

 

Lennart volgt les bij Gitaar Training Studio Kortrijk en laat in onderstaande video zien waar de lessen hem reeds brachten. Toen hij bij Gitaar Training Studio aankwam was het zijn droom om solo's te improviseren zoals David Gilmour.

 

 

Ian startte in juli 2018 de gitaarlessen voor kinderen in Oostende zonder voorkennis. Slechts 3 maand later zagen we hem al schitteren op het Gitaar Training Studio Live Event.

 

 

Maarten kwam in de zomer van 2018 aankloppen bij Gitaar Training Studio Kortrijk. Amper een half jaar later laat hij zijn enorme vooruitgang zien op een podium tijdens het Gitaar Training Studio Live Event.

 

 

Tim die sinds 2013 gitaarles volgt in Gent laat in onderstaande video zien wat de blues gitaarlessen hem tot nu toe bijgebracht hebben aan de hand van een mooie live performance:

 

 

Jonas Verhelle, leerling van Gitaarschool Gitaar Training Studio Oostende, vatte de lessen aan met als doel melodieën in samenspel met een drummer te kunnen ontwikkelen. Niet veel later staat Jonas al op een podium met een imposante eigen uitgewerkte gitaarsolo:

 

 

Benjamin volgt sinds 2 jaar geleden gitaarlessen in Gent en laat in volgende video zijn vooruitgang met de gitaar zien.

 

 

Michiel volgt gitaarles in Kortrijk en heeft reeds een fantastisch parcour afgelegd. Vandaag laat hij zijn voorderingen zien op gitaar aan de hand van een geïmproviseerde solo:

 

 

Wouter is gestart bij Gitaar Training Studio Oostende 2,5 jaar geleden zonder enige kennis over de gitaar. Nu, ruim twee jaar later, heeft hij een fenomenaal parcour achter de rug. In volgende video laar Wouter zijn veelzijdigheid zien met de gitaar en de basgitaar:

 

 

Leerling Wayne van Gitaar Training Studio Kortrijk is gestart als een absolute beginner en is gegroeid tot een singer-songwriter in slechts enkele jaren. In deze video laat hij zien waar de gitaarlessen hem tot nu toe gebracht hebben via een prachtige performance.

 

 

In deze video improviseert leerling Jacques Verhaeghen van Gitaar Training Studio een jazz gitaarsolo.

 

 

De jonge gitarist uit deze video is Nemo Neyrinck. Nemo startte met de gitaarlessen voor beginners als absoluut beginner, hij bezat dus nog geen enkele voorkennis.

Ondertussen speelt hij na 2,5 jaar op een gevorderd niveau en gaf in de zomer 2011 zijn eerste optreden op de Paulusfeesten te Oostende.

 

Leerling Sacha van Hecke van de gitaarlessen voor gevorderden kwam in 2010 bij de gitaarschool terecht nadat hij zelf al wat kon spelen.

In volgende video geeft hij een uiterst melodische gitaar improvisatie en vertelt hij over zijn ervaringen voor- en na de lessen bij Gitaar Training Studio.

 

De jonge Michelle Gal kwam in 2010 op proefles bij gitaar training studio.

Ze kon al wat akkoorden op gitaar en was zich toen al aan het toeleggen op het zelf schrijven van nummers.

Nu schrijft ze op zestienjarige leeftijd haar eigen songs en zingt ze die terwijl ze gitaar speelt.

 

De bluesgitaar solo uit onderstaande video was een improvisatie gegeven door leerling Daniel Loncke tijdens één van de repetities als voorbereiding op ons optreden op de Paulusfeesten vorige zomer.

 

Lars Velthof speelt nog maar 2 jaar gitaar toen we zijn gitaarspel vastlegden op de video hieronder.

Op 15-jarige leeftijd heeft hij al heel wat bereikt en speelt hij nu moeiteloos gitaarriffs en solo's van zijn favoriete bands en artiesten.

 

Thomas Deckmyn was 1 van de eerste leerlingen van de Gitaar Training Studio.
Hij begon met de lessen rond de periode van augustus 2008, toen hij nog maar een tweetal maand gitaar speelde.
Zijn muzikale problemen waren dan:

- Moet soms nog beetje zoeken naar het juiste slagritme.
- Barré-akkoorden!

Ondertussen speelt Thomas al Stevie Ray Vaughan nummers en solo's en blijft tot op de dag van vandaag bijleren en verbeteren:Dries Pottevijn startte rond mei 2009 met de lessen na een 3-tal maand gitaar te leren via zelfstudie.

Zijn uitdagingen met de gitaar waren dan vooral geconcentreerd rond "Akkoorden correct nemen / slagtechniek / alternate picking", zoals vele beginners.
Na amper anderhalf jaar spelen bereikte Dries al heel wat qua techniek en improvisatie op zijn gitaar in zijn favoriete stijlen: Blues en Bluesrock.

Onlangs nam hij met zijn gitaar verschillende opnames op die voor zichzelf spreken.

Beluister Dries zijn gitaarspel (en zie hem ook spelen) in volgende video: