Vele leerlingen bereikten al hun doelstellingen met de gitaar door de lessen.

Vertel me over JOUW doelstellingen met de gitaar en ontvang nu je gratis proefles.

In de getuigenissen hieronder zie je video's van leerlingen die al heel wat bereikten met hun gitaarspel.

Stijn kwam zo'n anderhalf jaar geleden aankloppen bij Gitaar Training Studio Antwerpen. Nu laat hij zijn mooie vooruitgang zien aan de hand van een geïmproviseerde en jazzy klinkende gitaarsolo.

 

 

In een jaar tijd heeft Sam, leerling van Gitaar Training Studio Antwerpen, enorme sprongen gemaakt op talloze vlakken waaronder het inzicht om melodieuze Jazz solo's te kunnen improviseren. In onderstaande video zie je hem soleren over de jazz standard ‘blue bossa’ waar hij regelmatig moet moduleren tijdens zijn solo

 

 

Jacques is een leerling van Gitaar Training Studio Oostende en heeft zijn zinnen de laatste jaren op jazz gezet. In onderstaande video zie je hem dan ook soleren over een echte jazzklassieker.

 

 

Leerling Michiel De Groote kwam aankloppen bij Gitaar Training Studio met een begrensde bagage van niets meer dan een pentatonische toonladder. Amper 2 jaar later laat hij deze geïmproviseerde solo op zijn gitaar zien:

 

 

Na nog geen 2 jaar lessen te hebben gevolgd, heeft Bruno al heel wat bereikt als gitarist. Nu is hij bezig zijn blues gitaarspel te verfijnen in de Kortrijkse gitaarschool. Hieronder zie je hem samen met medestudenten een live cover van John Mayer spelen op het Gitaar Training Studio Live Event:

 

 

Dries volgt sinds februari 2018 les bij Gitaar Training Studio Antwerpen waar hij sindsdien veel bereikt heeft en nu bezig is met het verfijnen van zijn techniek en theoretische kennis. Hieronder zie je Dries aan het werk tijdens het GTS Live Event:

 

 

Gerben toont met deze fingerpicking en rock performance zijn vorderingen die hij reeds maakte met de gitaarlessen van Gitaar Training Studio Gent.

 

 

Lennart volgt les bij Gitaar Training Studio Kortrijk en laat in onderstaande video zien waar de lessen hem reeds brachten. Toen hij bij Gitaar Training Studio aankwam was het zijn droom om solo's te improviseren zoals David Gilmour.

 

 

Ian startte in juli 2018 de gitaarlessen voor kinderen in Oostende zonder voorkennis. Slechts 3 maand later zagen we hem al schitteren op het Gitaar Training Studio Live Event.

 

 

Maarten kwam in de zomer van 2018 aankloppen bij Gitaar Training Studio Kortrijk. Amper een half jaar later laat hij zijn enorme vooruitgang zien op een podium tijdens het Gitaar Training Studio Live Event.

 

 

Tim die sinds 2013 gitaarles volgt in Gent laat in onderstaande video zien wat de blues gitaarlessen hem tot nu toe bijgebracht hebben aan de hand van een mooie live performance:

 

 

Jonas Verhelle, leerling van Gitaarschool Gitaar Training Studio Oostende, vatte de lessen aan met als doel melodieën in samenspel met een drummer te kunnen ontwikkelen. Niet veel later staat Jonas al op een podium met een imposante eigen uitgewerkte gitaarsolo:

 

 

Benjamin volgt sinds 2 jaar geleden gitaarlessen in Gent en laat in volgende video zijn vooruitgang met de gitaar zien.

 

 

Michiel volgt gitaarles in Kortrijk en heeft reeds een fantastisch parcour afgelegd. Vandaag laat hij zijn voorderingen zien op gitaar aan de hand van een geïmproviseerde solo:

 

 

Wouter is gestart bij Gitaar Training Studio Oostende 2,5 jaar geleden zonder enige kennis over de gitaar. Nu, ruim twee jaar later, heeft hij een fenomenaal parcour achter de rug. In volgende video laar Wouter zijn veelzijdigheid zien met de gitaar en de basgitaar:

 

 

Leerling Wayne van Gitaar Training Studio Kortrijk is gestart als een absolute beginner en is gegroeid tot een singer-songwriter in slechts enkele jaren. In deze video laat hij zien waar de gitaarlessen hem tot nu toe gebracht hebben via een prachtige performance.

 

 

In deze video improviseert leerling Jacques Verhaeghen van Gitaar Training Studio een jazz gitaarsolo.

 

 

De jonge gitarist uit deze video is Nemo Neyrinck. Nemo startte met de gitaarlessen voor beginners als absoluut beginner, hij bezat dus nog geen enkele voorkennis.

Ondertussen speelt hij na 2,5 jaar op een gevorderd niveau en gaf in de zomer 2011 zijn eerste optreden op de Paulusfeesten te Oostende.

 

Leerling Sacha van Hecke van de gitaarlessen voor gevorderden kwam in 2010 bij de gitaarschool terecht nadat hij zelf al wat kon spelen.

In volgende video geeft hij een uiterst melodische gitaar improvisatie en vertelt hij over zijn ervaringen voor- en na de lessen bij Gitaar Training Studio.

 

De jonge Michelle Gal kwam in 2010 op proefles bij gitaar training studio.

Ze kon al wat akkoorden op gitaar en was zich toen al aan het toeleggen op het zelf schrijven van nummers.

Nu schrijft ze op zestienjarige leeftijd haar eigen songs en zingt ze die terwijl ze gitaar speelt.

 

De bluesgitaar solo uit onderstaande video was een improvisatie gegeven door leerling Daniel Loncke tijdens één van de repetities als voorbereiding op ons optreden op de Paulusfeesten vorige zomer.

 

Lars Velthof speelt nog maar 2 jaar gitaar toen we zijn gitaarspel vastlegden op de video hieronder.

Op 15-jarige leeftijd heeft hij al heel wat bereikt en speelt hij nu moeiteloos gitaarriffs en solo's van zijn favoriete bands en artiesten.

 

Thomas Deckmyn was 1 van de eerste leerlingen van de Gitaar Training Studio.
Hij begon met de lessen rond de periode van augustus 2008, toen hij nog maar een tweetal maand gitaar speelde.
Zijn muzikale problemen waren dan:

- Moet soms nog beetje zoeken naar het juiste slagritme.
- Barré-akkoorden!

Ondertussen speelt Thomas al Stevie Ray Vaughan nummers en solo's en blijft tot op de dag van vandaag bijleren en verbeteren:Dries Pottevijn startte rond mei 2009 met de lessen na een 3-tal maand gitaar te leren via zelfstudie.

Zijn uitdagingen met de gitaar waren dan vooral geconcentreerd rond "Akkoorden correct nemen / slagtechniek / alternate picking", zoals vele beginners.
Na amper anderhalf jaar spelen bereikte Dries al heel wat qua techniek en improvisatie op zijn gitaar in zijn favoriete stijlen: Blues en Bluesrock.

Onlangs nam hij met zijn gitaar verschillende opnames op die voor zichzelf spreken.

Beluister Dries zijn gitaarspel (en zie hem ook spelen) in volgende video: