In 2008 werd Gitaar Training Studio in Oostende opgericht. Professioneel gitaar trainer en gitarist Antony Reynaert startte de gitaarschool om iedereen met de passie voor gitaar te helpen in de zoektocht en de ontwikkeling van het gitaar leren spelen. 

Voor meer info over mijn muzikale projecten, bezoek gerust mijn website: www.antonyreynaert.com.

gitaarleraar-te-oostende


De reden waarom je hier bent is natuurlijk niet voor mijn muziek. Je bent hier gekomen omdat je bepaalde doelen voor ogen hebt met de gitaar. Misschien ondervind je problemen tijdens het aanleren van gitaar of weet je gewoon niet waar te beginnen? Hoe dan ook is het heel belangrijk om op een correcte, gestructureerde en persoonlijke manier gecoacht te worden tijdens het aanleren van gitaar. Niets is zo demotiverend om zelf een poging te wagen en daarna te beseffen dat je een doodlopend steegje bent ingelopen en alle fout aangeleerde zaken eerst terug moet afleren vooraleer je verder kan ontwikkelen.

Daarom gaan we samen JOUW uitdagingen aan zodat jij het plezier van het gitaar spelen en leren kan beleven. Door een leerproces zonder vallen en opstaan kunnen we jouw doelen bereiken in één rechte lijn.

 


Hoe zou je het vinden als je een partner had?

 Iemand die je traint, coacht en begeleid op je muzikale reis op het instrument?

Je staat er niet alleen voor want het is mijn missie om samen met jouw de resultaten te behalen die jij wilt!

  

Wat is je grootste moeilijkheid op gitaar?

Laat me weten wat je het meest frustreert in gitaar leren spelen en ik bekijk je specifieke noden en doelen en stuur je binnen 7 dagen een e-mail met hoe ik je precies kan helpen.

Fill out my online form.