Naast de groepsprogramma's bestaat ook de mogelijkheid om individuele gitaarlessen te volgen. In deze privélessen heb je niet dezelfde voordelen zoals in de groepsprogramma's, zoals de mogelijkheid tot samenspel, de groepssfeer en de motivatie en steun van de groep, maar we kunnen er wel zeer specifiek te werk gaan. Net als in de groepsprogramma's gaan we zeer doelgericht te werk. Samen gaan we op weg om jouw doelen te bereiken! Afhankelijk van deze doelen, wordt je getraind op volgende vaardigheden:

  • Real-life Gitaarspel:

Misschien wil je leren spelen zodat je kunt optreden voor mensen of wil je leren improviseren en jammen met vrienden? Misschien wil je eigen songs opnemen of je eigen nummer schrijven?

Je krijgt niet enkel les, maar wordt getraind in deze vaardigheden.

  • Creativiteit:

Afhankelijk van wat je wil bereiken met je gitaarspel, leer je hoe je zelf solo's kunt creëren, songs kunt schrijven, improviseren, enz.

  • Consistentie:

Ik zal je niet tonen hoe je iets '"juist" kunt spelen. Mijn intentie is om jouw te trainen zodat je nooit meer iets fout kunt spelen. Het doel is niet om éénmaal iets juist te spelen, maar om het zodanig onder de vingers te krijgen, in je systeem zodat je het volledig beheerst.


Deze privélessen zijn uiterst geschikt indien je zeer specifieke doelstellingen hebt met de gitaar, instappen kan doorheen het jaar maar plaatsen voor deze privélessen zijn beperkt: