Op zondag 25 oktober komt de beklijvende film "Into the wild" terug naar het grote scherm!

Geregisseerd door Sean Penn, kwam deze film uit in 2007. 

Na een veel te korte vertoning in de grotere kinepolis-bioscopen (2 korte weken te kinepolis Oostende!), kreeg de film pas na enkele maanden de belangstelling die hij verdient. Dit was vooral te danken aan de kleinere cinema (zoals cinema de Lumière te Brugge) die de film week na week bleef vertonen en de mond op mond reclame van bewonderaars die de DVD in hun vriendenkring lieten rondgaan.

 

De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De jonge Chris Mc Candless besluit na zijn afstuderen, alleen rond te trekken en de wereld die hij kent (even) van achter te laten. Voor het eerst verteld in boekvorm door auteur "John Kraukauren

 

Rode draad doorheen de film is de prachtige muziek, gecomponeerd een uitgevoerd door Eddie Vedder (tevens lead-zanger van de band Pearl Jam). Het nummer "Guaranteed" won een golden globe voor "best original song". 

Op het forum vind je hier de trailer van de film, alsook een stuk uit de soundtrack.

 

Iedereen kan de film komen bekijken voor een symbolische euro of zelf gekozen bedrag t.a.v. Oxfam Solidariteit, om 20u te box 38 op zondag 25 oktober.
Opbrengsten van de film gaan integraal naar Oxfam Solidariteit.

Nodig alvast al je vrienden(innen) uit, het wordt een zeer gezellige avond!