Christof Simons

Hallo Antony,

Het heeft een tijdje geduurd, maar hier is de getuigenis dan uiteindelijk:

Ik ben in het lessenprogramma van Antony gestapt na eerst een half jaar zelf te proberen. Na een eerste proefles waarbij Antony kijkt wat mijn vaardigheden juist waren, mocht ik verder gaan in de groep van half gevorderden.

Nu zijn we zo'n 3 maand verder, en het verschil is levensgroot. Waar ik eerder soms moeite had en echt aan het zoeken was met specifieke vragen, kan ik nu terrecht bij Antony voor een duidelijke uitleg. Alhoewel ikzelf een muzikale achtergrond heb, merk ik dat dat absoluut niet nodig is om de lessen te kunnen volgen. Iedere les leer je iets nieuws bij, en om dat te stimuleren zoekt Anthony specifieke hedendaagse songs en of riffs uit zodat je thuis iets herkenbaar kan oefenen.

Op die manier blijft het oefenen leuk. Naast de gewone lessen is er eenmaal per maand voor iedereen een privéles, waar je met je vragen terrecht kunt, ook over bv songs die niet in de lessen werden gezien. Het geheel zorgt ervoor dat je als leerling het plezier blijft hebben in je gitaarspel. Door een voortdurende opbouw van technieken aan de hand van hedendaagse nummers en riffs, merk je dat je zeer vlug vordert. Waar ik een paar maand geleden nog 'Old Mac Donald' zat te tokkelen, ben ik nu bezig mee te spelen met CD's die ik thuisliggen heb (REM Hurt, ACDC Hells Bells, Chili Peppers Californication etc).

En heb je bv zin om meer te doen dan je in de lessen ziet, dan kun je bij Antony terrecht voor goede suggesties.

Om het kort te zeggen, iedereen ziet er iedere week naar uit om weer eens naar de les te gaan en die goede sfeer blijft ook op de lessen zichtbaar.

Christof Simons