Hoe en waarom ben ik gitaarles beginnen volgen in Casa Da Musica?
 
Mijn eerste stap naar de school van Antony zette ik kort na de opstart van de school. Ik wist reeds van het bestaan van de school af maar de drempel om les te volgen was voor mij op dat moment te groot.
 
In 2011 heb ik toch beslist om een mail te sturen en een proefles te volgen. Alle opties bleven open.
Na de proefles was ik direct zeker om me in te schrijven voor de lessen. Wat me overtuigde was het feit dat ik meteen bruikbare input kreeg nadat ik een nummer (half Emoji) speelde.
 
Als ik terugkijk op de 4 jaar les die ik ondertussen volgde dan kan ik enkel positief zijn over de muzikale bagage die ik meekreeg: muziek (vroeger iets voor tovenaars) werd steeds beter begrijpbaar, ik legde tijdens de lessen contacten met mensen die dezelfde muzikale passie en onzekerheden hebben, mijn muzikale bagage is op verschillende gebieden serieus uitgebreid; nl. theorie, techniek, gehoor, groepen en gitaristen, instrumenten en randapparatuur, ….
 
Enkele weken geleden heb ik besloten om (tijdelijk?) te stoppen met de lessen. Ik merkte dat ik op dit moment eigenlijk al meer kan dan ik ooit durfde hopen met de gitaar. Momenteel heb ik enkele (kleine) doelen voor mezelf en mijn verloofde vooropgesteld, deze willen we nu zelf proberen na streven.
 
Bij deze wil ik Antony en zijn team bedanken voor alles wat ik geleerd heb!

Bart Surmont, Oostende