Gitaar spelen was al altijd een jongensdroom van mij en nog steeds. Op 17 jarige leeftijd kocht ik ooit een gitaar en probeerde ik door middel van een lessenpakket gitaar te leren. Na een jaar gaf ik de moed op omdat ik amper vorderingen had gemaakt. Daarna kwam het er nooit meer van om gitaarles te volgen.
Ik ben nu 65 jaar geworden. Mijn loopbaan als trainer-coach in communicatie en leiderschap lopen op zijn eind. Tijd dus voor andere dingen. Gitaar spelen, mijn oude jongensdroom, werd dus mijn nieuwe passie. Mijn doel is om oude rocksterren zoals Bob Dylan, Leonard Cohen, Neil Young, Eric Clapton, Led Zeppelin en Jimy Hendrix te kunnen naspelen.

Sinds eind september van vorig jaar volg ik nu enkele uren gitaarles per week bij Gitaar Training Studio van Anthony Reynaert. Ik maak goede vorderingen met de gitaar dankzij de unieke aanpak van Gitaar Training Studio.

Eerst en vooral is dit natuurlijk het werk van onze gitaarleraars. Allen excellente muzikanten met een passie voor de gitaar maar ook goede leraars die ons individuele feedback geven.
In de aanpak van Gitaar Studio zit er een duidelijke opleidings- en trainingsfilosofie. We beschikken over een goed geschreven cursus met trainingsschema’s en liedjes uit alle muziekgenres. Dat alleen verruimde mijn blik op muziek. Maar het waarborgt natuurlijk ook goede vorderingen.

Maar het voornaamste is natuurlijk dat het programma toelaat om te leren samen spelen. Er wordt bijvoorbeeld geëxperimenteerd met een baslijn, een slaggitaar en het soleren. Heel plezant en motiverend. Individuele lessen kunnen van jou misschien wel van jou een goede gitarist maken, maar het wil nog niet zeggen dat je goed samen kunt spelen met andere muzikanten.

Thuis oefen ik elke week naarstig om op niveau van het programma te blijven. Dit geeft natuurlijk een garantie op goede vorderingen. Ook het leren spelen voor een groep is een goede oefening voor latere optredens!!! De georganiseerde jamsessies en een speciale les om meer rendement te halen uit uw oefensessies thuis, maakt het geheel af.

Ik kan dus iedereen Gitaar Training Studio van Anthony Reynaert aanbevelen. Als je gitaar wil leren spelen dan wordt dit bij Gitaar Training Studio snel een passie. Zo was het toch bij mij. Gitaar Training Studio krijgt dus van mij vijf sterren!

- André De Winne, Oostende

feedback gitaarlessen te oostende andr