Vanaf mijn eerste stap in Gitaar Training Studio had ik een gevoel dat DIT hetgeen is waar ik op zoek naar was om mijn gitaarspel te verbeteren. Na de geweldige proefles stond mijn besluit vast om samen met deze unieke leraar op pad te gaan. Slagen zouden we!

 

De lessen van Antony zijn uniek en worden op een professionele en kalme manier gegeven. Alles is duidelijk en er wordt getraind tot alles in de vingers zit. Het is niet zo’n principe van ‘ik ben de leraar en jij bent de student’, maar het is net een grote familie die samen op pad is met als doel je gitaarspel te verbeteren. 

 

Ik volg al 4 jaar gitaarlessen in Oostende en kom altijd met veel plezier naar elke les en ik zal natuurlijk nog veel langer blijven komen. Antony is een fenomenale en unieke leraar die je maar één keer in je leven tegenkomt. 

 

Door Antony en het hele team van leerkrachten heb je altijd zin om gitaar te spelen, op elk moment van de dag, ongeacht waar. Ik ben gebeten door ‘het heilig vuur van gitaar te spelen’, waarbij woorden tekort komen om mijn dank uit te drukken. Eindeloos respect!

 

De lessen worden op een zeer professioneel niveau gegeven, maar tegelijk ook op een vriendschappelijke en relaxende manier. Het is werkelijk een blijvend plezier om elke les te gaan. Het verbaast me nog altijd tot op de dag van vandaag dat ik in 4 jaar tijd zo’n grote vooruitgang met de gitaar heb meegemaakt, waarvoor eindeloze respect en dank.

 

 

Nigel De Wetter,

Oostende