“A moment's insight is sometimes worth a life's experience.”

Voordat je je inschrijving onderaan deze pagina bevestigt, wil ik even de tijd nemen om te vertellen hoe dit programma tot stand is gekomen...

Dit programma is iets dat al lange tijd in mijn achterhoofd zit en nu is het eindelijk zo ver.
Na jaren van voorbereiding zal dit songwriter programma je de tools, know-how en praktische applicatie geven om op een bruikbare manier de muziek die je in je houdt naar buiten te brengen.Er was een tijd in mijn leven waar ik mijn eigen muziek wou leren schrijven, maar geen nota had hoe dit te doen zonder de nodige frustraties. Ik kon wel een goede song schrijven, maar kon de muziek die in mijn hoofd zat niet omzetten om exact hetgeen uit te drukken dat ik wou uitdrukken.

Na veel vallen-en-opstaan nam ik de beslissing om bij te leren van de juiste bronnen en nam contact op met de verschillende leraren die hun jaren van ervaring met songwriting en compositie op mij overdroegen. Had ik deze stappen niet gezet om dergelijke lessen te volgen, dan had ik me nu hoogstwaarschijnlijk veel minder zelfzeker gevoeld over mijn muzikale vaardigheden en had ik mijn eigen capaciteiten sterk verminderd.

“... The truly great tragedy is the destruction of our human resources by our failure to fully utilize our abilities, which means that most men and women go to their graves with their music still in them....”

 


Sta even stil bij de Quote hierboven door Oliver Wendell Holmes; “De grootste tragedie is de vernietiging van onze menselijke bronnen door onze onkunde om onze vaardigheden volledig te gebruiken, wat betekent dat de meeste mannen en vrouwen naar hun graf gaan met hun muziek nog vanbinnen.”Het is niet belangrijk welke vaardigheden je op je instrument beheerst, als je deze vaardigheden niet kunt toepassen.
Net daarom hechten we zoveel belang aan improvisatie en applicatie in de gitaarlessen die we bij Gitaar Training Studio geven. Nadat ik met veel leerlingen sprak over het thema songwriting en compositie, weet ik dat er zeer veel vraag is naar tips, technieken, toepassingen, antwoorden, omtrent dit thema.In dit programma heb ik alles verzameld wat ik zelf heb bijgeleerd over de thema's songwriting en compositie. Wat je hier zal bijleren zal de manier waarop je omgaat met je instrument zeer sterk positief zal veranderen.

Ik kijk er al zeer erg naar uit om samen te werken in het songwriter programma!


Je Bent Slechts Twee Stappen Verwijderd van het Bevestigen van Je Inschrijving!

1) Druk op de oranje knop hieronder en vul het formulier op de volgende pagina in door de vragen te beantwoorden.2) Bevestig je inschrijving door 247 euro (of 147 euro als je les volgt bij Gitaar Training Studio) te storten via bankoverschrijving op rek. nr. 001-5517520-42 onder vermelding ‘inschrijving songwriter programma’. Deze inschrijving dient om je plaats in het programma te verzekeren.


Let op: Plaatsen worden enkel gereserveerd voor bevestigde inschrijvingen.