Aankondiging: Over het GitaarTraining.be Forum (01 May 2015)

Sinds 2009 is dit het forum die we gebruiken voor alle leerlingen van GTS Oostende. Vanaf juni 2015 zullen er wat wijzigingen gebeuren, neem daarom de info in deze aankondiging even door. Klik op read more --->

Offtopic

Speelplein Jokkebrok zoekt vrijwilligers!

  • sandra
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
13 years 11 months ago #513 by sandra
Hallo,

Ik, Sandra, ben vrijwilliger bij Speelplein Jokkebrok. We organiseren een zomerwerking van 1 juli tot en met 14 augustus (niet in de weekends en op 21 juli).
Ben je 16 jaar of ouder en wil je tijdens de zomervakantie wat tijd doorbrengen op het Speelplein? Dan ben je zeker welkom op 't Speelplein in Bredene. Je gaat als animator aan de slag bij kinderen van 3 tot 6 jaar en/of 6 tot en met 12 jaar. Je sluit aan bij een toffe groep Speelpleinbegeleiders die kinderen een leuke vakantietijd bezorgen. Je gaat aan de slag als vrijwilliger met een onkostenvergoeding. Mensen die cursus gevolgd hebben (VDS, CM, Chiro, Scouts,KSA,...), kunnen bij ons stage doen aan € 15/dag. Na je stage en als gebrevetteerde animator krijg je €30/dag. Heb je geen cursus gevolgd maar wil je toch een keertje proberen om te zien of het iets voor jou is, dan krijg je voor je inzet € 12,50/dag.
Je kan volledig zelf bepalen wanneer je komt. Let wel: na 14 augustus is er geen werking. Ons zomerschema begint al wat vorm te krijgen. Een aantal weken zit al goed vol. Vooral vanaf 26 juli zijn nieuwe vrijwilligers meer dan welkom!
Ook wie al ergens anders een vakantiejob heeft, kan bij ons aan de slag. Vrijwilligerswerk kun je namelijk combineren met een vakantiejob als jobstudent. Mooi meegenomen dus!

Speel gerust deze info door aan mensen die eventueel wel zin hebben in Speelpleinwerk. Meer info kan opgevraagd worden via de website www.jokkebrok.be

Ken je 15-jarigen die op zoek zijn naar een leuke bijverdienste? Ze kunnen bij ons starten als manus. In ruil krijgen ze op het einde van de zomer een waardebon in een winkel naar keuze!

Speelse groeten,
Sandra

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.246 seconds
Powered by Kunena Forum